εμποριο σκυλισιου κρεατος

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ρε πουστη μου αφου στο τελος ολοι μας θα τα κακαρωσουμε γιατι δεν κοιτανε να χαλαρωσουν λιγο οι ανθρωποι. Τοσο μισος και κακια γιατι?

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
το εχω ξαναγραψει και σε παρομοιο θεμα...που ειναι το περιεργο?
σου φαινεται περιεργο που τρως αγελαδα?αλλοι την εχουν ιερο ζωο και μαλλον δεν θα τους περναγε απο το μυαλο να την δουν στα καρβουνα...το ιδιο ειναι και με μας με τα σκυλια...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Kαλα ρε παιδια πλακα με κανετε. Ε και καποιες φυλες τρωγαν ανθρωπους, τουλαχιστον νεκρους για να γινουν πιο εξυπνοι.
Α. Εμενα με αηδιαζει και δεν παιζει να αφησω κινεζο τουριστα να χαιδεψει τη μικρη μου.
Β. Καλα και τα τρωνε καλα και το δεχομαστε. Ειναι συνθηκες αυτες? Πουλανε σκυλι ζωντανο με τα ,προστα τπυ ποδια δεμενα στην πλατη? Κοπανανε ζωντανα σκυλια? Ειτε γελαδα ειτε σκυλι ειναι οφειλει ο ανθρωπος να το σεβεται.
Ε και πως να το κανουμε. Δεν τρωω κατσαριδες και φρικαρω με τα σκυλια γιατι εχω ενα στο σπιτι μου! Αμαν με το πολιτικαλ κορεκτνεσ μας!

RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
υποκριτικό το site που έχει τις φωτογραφίες, υποκριτικές και οι αντιδράσεις στο φόρουμ. Εξηγώ

1. τα ίδια βασανιστήρια που τραβάνε τα σκυλιά -θηράματα στην Ασία, περνάνε και όλα τα ζώα που προορίζονται για τροφή στη «πολιτισμένη» Δύση
  2. Από τον κανόνα δεν εξαιρούνται και οι vegans (αυτή την στάση ζωής προπαγανδίζει η σελίδα άλλωστε). Για την παραγωγή της πράσινης «καθαρής» τροφής τους χιλιάδες βλαβερά ζώα που ενδεχόμενα προκαλούν βλάβη στην γεωργία θανατώνονται.
  3. Τέλος είναι υποκριτικό γιατί πολιτισμός=κυριαρχία πάνω στη φύση. Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν και οι σπηλιές

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Πολιτισμος ειναι αυτες οι εικονες? Τι λογικη ειναι αυτη με τις σπηλιες? Πολιτισμος ειναι σεβασμος στη φυση αλλιως η φυση θα μας παρει και θα μας σηκωσει. Αυτο με το τη σημαινει κυριαρχια στη φυση ειναι πολυ παρεξηγημενο. Αλλο κυριαρχια αλλο ξεκωλιασμα. Επισης φυση υπηρξε και θα υπαρχει ακομα και αν εξαφανιστει ο ανθρωπος,η γη το ηλιακο μας συστημα, ο γαλαξιας ολος. Η κτηνωδιες σε βαρος ζωων δεν ειναι πολιτισμος ουτε σε δυση ουτε σε ανατολη ουτε σε βορα ουτε σε νοτο. Τι με νοιαζει αν ειναι απο βεγκανς, βετζετεριανς καρπιστες, βουδιστες. Ειναι αηδια. Πρεπει να παω σε σπηλια τωρα?

PinkNpearl

Member
20 Ιουλίου 2008
20
0
Πολιτισμος ειναι αυτες οι εικονες? Τι λογικη ειναι αυτη με τις σπηλιες? Πολιτισμος ειναι σεβασμος στη φυση αλλιως η φυση θα μας παρει και θα μας σηκωσει. Αυτο με το τη σημαινει κυριαρχια στη φυση ειναι πολυ παρεξηγημενο. Αλλο κυριαρχια αλλο ξεκωλιασμα. Επισης φυση υπηρξε και θα υπαρχει ακομα και αν εξαφανιστει ο ανθρωπος,η γη το ηλιακο μας συστημα, ο γαλαξιας ολος. Η κτηνωδιες σε βαρος ζωων δεν ειναι πολιτισμος ουτε σε δυση ουτε σε ανατολη ουτε σε βορα ουτε σε νοτο. Τι με νοιαζει αν ειναι απο βεγκανς, βετζετεριανς καρπιστες, βουδιστες. Ειναι αηδια. Πρεπει να παω σε σπηλια τωρα?
αααααχ ποσο συμφωνω. ΟΛΑ τα ζωα αξιζουν μια αξιοπρεπεστατη ζωη κ ας προοριζονται για την ορεξη μας. και κανεις δεν τα εβαλε με την ανατολη συγκεκριμενα ωστε να τεθει θεμα "ανατολης και Δυσης"
παρεπιπτωντος η ειρωνια δεν μου αρεσει. ποσο μαλλον απο καποιους που δεν με γνωριζουν προσωπικα.
εχει αλλαξει η εννοια του πολιτισμου Ο.ο δεν το εχω καταλαβει.

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
+ 1000 ;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Α μπραβο!!!!!!!!!!:):):):)

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
παιδια οσο και να σας ξενιζει στην γειτονια μου υπαρχει ανθρωπος που τρωει σκυλια ολοι ξεραμε οτι ηταν εκτρωφεας και δεν δωσαμε ποτε σημασια στα πολλα σκυλια που ειχε μεχρι που αρχισαν να εξαφανιζονται τα αδεσποτα απορησαμε γιατι τα φροντιζε ολοι ηγειτονια και κοιμοντουσαν στις πορτες μας.μολις τελειωσαν αυτα εκανε το λαθος να παρει μια μικρη λουλου που το εσκασε απο το σπιτι της για βολτα.τα αφεντικατης την εψαχναν για αρκετο καιρο μεχρι που ετυχαν παρεα καπου με αυτον που τους εξηγουσε οτι ο καλυτερος μαζες για το στομαχι ειναι οσκυλος και τους απαριθμησε ολα τα ζωα που ειχε βουτηξει ενα απο αυτο ηταν το δικο τους.μας ειπαν οτι τα σκυλια που εκτρεφη ταεχει για δικη του χρηση και προμυθευει και αλλους λατρεις τετοιων γευματων.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Πάμε καλά? Και κλασσικά κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Οι ιδιοκτήτες τι κάναν όταν τους το είπε? Ρωτήσαν αν ήταν νόστιμη?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Eεε οι σκυλοι ειναι ζωα συντροφιας. Η να του κανουν μηνυση η να μην τα λετε αυτα γιατι συχιζομαι βραδιατικα. Δεν ειναι δυνατον να ξερεις τετοιο πραγμα και να μην κανεις τιποτα:eek:

brillians

Active Member
14 Ιουλίου 2008
33
0
δεν ειναι ελληνες τον σταματησαν οι δικοι του απο οτι εμαθα και ο εν λογω κυριος εξαφανιστηκε μαλλον επιστροφη στα πατρια αδαφη γιατι αγριεψαν λιγο τα πραγματα για αυτον παντωσ υπαρχουν πολοι λαοι πουτα τρωνε παιδια ειναι γεγονος

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ηρθε ο κινεζος να φαει σκυλια στην Ελλαδα?:eek:
Ναι αλλα εδω δεν τα τρωμε! Δε θα παω στην ινδια να παραγγειλω στεηκ η κοκκινιστο! Ε και σιγουρα ακομα και εδω αν καποιος εχει κατοικιδιο γουρουνι δε θα του το κλεψω να το φαω!! Ρε το κινεζοοο. Ποοονα μου ελεγε κανεις οτι μου εφαγε τη Ριτα μου, πως θα τον γλιτωνα τον φονοοο:mad:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Είναι λίγο τραβηγμένη αυτή η ιστορία με το ότι τρώνε σκύλους οι κινέζοι ( για τα δικά μας μάτια όχι για εκείνους ), αλλά απο την άλλη αυτά που τρώμε εμείς?? Εμένα με κοίταξε ένα πρόβατο πρίν μερικούς μήνες και απο τότε δεν έχω ξαναφάει κρέας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix