εξαδακτυλος σκυλος

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
η μικρη μου ειναι εξαδακτυλη. μου ειπαν να της κανουμε επεμβαση να της κοψουν το εκτο δαχτυλο στα ποδια, αλλα δεν κανω τιποτα πριν το καρατσεκαρω... εχετε ζησει η ακουσει παρομοια περιπτωση; δεν θελω να την υποβαλλω σε τετοια επεμβαση χωρις πραγματικα να υπαρχει λογος. αν δεν ειναι προβλημα για το ιδιο το ζωο, δεν προκειται να της το κανω μονο και μονο για λογους αισθητικης. σ οποιον αρεσουμε :!:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Κοιτα, παντα υπαρχει μια μικη πιθανοτητα να μαγκοσει καπου, να μπουρντοκλοθει με το δαχτιλακι αυτο και να παθει μια ζημεια- αλλα ειναι αρκετα σπανιο.
Αντιθετος ξερω παααρα πολλα σκυλια που εχουν ενα, ακομα και 2 ψευδονυχα και δεν τους εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα.
Μονο να τσεκαρεις τακτικα να νυχια και να τα κοψεις αν ειναι μακρια, επειδη δεν τριβονται σε καμια περιπτοση και αν μεγαλοσουν πολυ, γυρνανε και μπαινουν μες στο κρεας.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Χριστίνα, η μικρή σου είναι σχεδόν 2 χρονών και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με το επιπλέον δάκτυλο. Εγώ στη θέση σου δεν θα το αφαιρούσα.

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Κατι δεν λενε για τουσ εξαδάκτυλους ανθρώπους?οτι είναι πολυ τυχεροί(δεν θυμαμαι ακριβώσ)?Μπορει αν ισχυει και για τη μικρή σου.. :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δεν υπαρχει κανενα προβλημα μονο αισθητικα ..και αυτο αν πειραζει εσενα..
που παραπεμπει στο ιδιο με ουρες και αφτια.. :wink:

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
παιδια ευχαριστω παρα παρα πολυ, ειστε τοσο φιλικοι και προθυμοι να βοηθησετε. τι θα εκανα χωρις εσας! δεν θα αφησω κανεναν να αγγιξει τα δαχτυλα την ουρα και τα αυτια της! ηδη καποιος της εχει κοψει κομματι απο το αυτακι της ( ειναι κοψιμο, οχι δαγκωμτια )που να του καει το βιντεο. τα νυχια της ζητησα του γιατρου και τα εκοψε για πρωτη φορα τουλαχιστον, δεν τολμησα να το κανω εγω... οσο για την ουρα της, δεν ακουσα κανενα σχολιο του τυπου κοψτη γιατι μαζευει σκουληκια, που μου ειπαν πολλοι :!: :!: :!: της δινω προληπτικα μισο χαπακι καθε 4 μηνες, οπως μου συνεστησε ο γιατρος.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οσο για την ουρα της, δεν ακουσα κανενα σχολιο του τυπου κοψτη γιατι μαζευει σκουληκια, που μου ειπαν πολλοι Exclamation Exclamation Exclamation
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ το βρίσκω χαριτωμένο το έξτρα δάχτυλο. Είχε η σκυλίτσα μου και ποτέ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα του στυλ να μπλεχτεί. Αν δεν πληγώνει δεν υπάρχει λόγος να της το αφαιρέσεις.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
νομιζω μια ρατσα lunhound ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα δεν εχει 6 δαχτυλα ετσι και αλλιως?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
mitsakos said:
νομιζω μια ρατσα lunhound ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα δεν εχει 6 δαχτυλα ετσι και αλλιως?
Ναι, καπος ετσι- αλλα το λενε Lundehund.
Εδω εχει περισσοτερα για την φυλη στα αγγλικα
http://www.lundehund.com/the lundehund.htm

Και μια φωτογραφια απο τα ποδια ενος Lundehund

Αλλα ψευδονυχα, ακομα και διπλα ειναι και σε αλλες φυλες απαραιτητα, για να μην θεωριθει ο σκυλος εκτος προτυπου.
Μεταξη αυτων ειναι ο σκυλος των πυριναιων, το Beauceron, το Briard.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161