Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τις συμβουλές σας! Πριν λίγες μέρες παρατήρησα οτι η silvie μου (μαλτεζ) το ένα πίσω ποδαράκι της δεν το πάταγε συνέχεια και το σήκωνε. Την πήγα στο κτηνίατρο και μου είπε οτι είναι εξάρθρωση επιγονατίδας, να της δώσω αντιφλεγμονώδη και στην πορεία βλέπουμε..και οτι ίσως χρειαστεί εγχείρηση. Σήμερα πήγα σε έναν ακόμα γιατρό ο οποίος επίσης μου είπε οτι είναι εξάρθρωση επιγονατίδας 2ου βαθμού και οτι λόγω οτι είναι μόνο 7 μηνών..να τις δώσουμε θεραπεία και οταν ενηληκιωθεί να δουμε αν εχει βελτιωθεί αλλιώς εγχείρηση. Για ακτινογραφίες μου ειπε οτι θα κάνουμε αργότερα (!!?). Μου έδωσε για θεραπεία caniquin soft chews και κατι βιταμινες viacutan plus οι οποιες γραφει οτι ειναι για το τριχωμα και το δερμα. Πως μπορουν αυτες οι βιταμινες να βοηθησουν στο προβλημα της? Σκεφτομαι να την παω και σε αλλο κτηνιατρο γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να ακολουθησω αυτη τη θεραπεια. Α και φυσικα δεν πρεπει να πηδαει να τρεχει πολυ κτλ, το οποιο δεν εχω ιδεα πως θα καταφερω. Ποια ειναι η γνωμη σας? Αυτα τα φαρμακα τα εχετε ακουσει?