πρωτα πολλα γεια σας.Ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για φυλες για φυλαξη.Ποιες φυλες μπορειτε να μου προτεινεται?(συγνωμη αν ειμαι λιγο αποτομος)σας ευχαριστω.
Evω με το σκυλο πως θα γινει? Για πες μας πως το φανταζεσαι... Εαν εχουν ενα σπρευ και τον ακινητοποιησουν? Εαν του ριξουν δηλητηριο?εβαλα αλλα δεν τουσ προλαβα
...αν τον πυροβολήσουν?Evω με το σκυλο πως θα γινει? Για πες μας πως το φανταζεσαι... Εαν εχουν ενα σπρευ και τον ακινητοποιησουν? Εαν του ριξουν δηλητηριο?
Αν ειναι εκπεδευμενο το σκυλι ειναι ο καλυτερος φυλακαςEvω με το σκυλο πως θα γινει? Για πες μας πως το φανταζεσαι... Εαν εχουν ενα σπρευ και τον ακινητοποιησουν? Εαν του ριξουν δηλητηριο?
σωστά...!!!γιατί όποιος ακούει πολλά -σκέφτεται πολύ....!!!Φιλε μου μην ακους και πολλα
Kαι ο μεγαλος λευκος επισης εχει καλα σαγονια. Αλλα πως να τον κοινωνικοποιησεις γμτ?Σου προτεινω Rottweiler η German sepherd θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος ειναι πανευξυπνα σκυλια και τα 2 και εχουν δυνατα σαγονια.Θελουν προσοχη στιν κοινονοικοποιηση τους ομως γι να μην γινουν πολυ αγρια.
Πρώτον, το παλληκάρι θέλει να φυλάξει μια αποθήκη, οπότε ότι και να ακουστεί δεν θα υπάρχει κάποιος να το ακούσει. Δεύτερον, μέχρι τώρα δεν τον κόβω να περιμένει 2 χρονάκια μέχρι να μεγαλώσει το σκυλί και να κάνει για φύλακας και τρίτον βλέπω χλωμό να δίνει 1500 με 2000 ευρώ για να του κάνει εκπαίδευση φύλακα.Αν ειναι εκπεδευμενο το σκυλι ειναι ο καλυτερος φυλακας
johnk καλα και αν κατεβεις ο θεος τι θα γινει?Τι ερωτησεις ειναι αυτες?Αν τον πυροβοληση 1ον θα ακουστει και 2ο οτι σκυλι και να εχεις δεν θα δουν αν ειναι αγριο απλα θα του ριξουν δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο![]()
Φίλε Vergilakos,johnk καλα και αν κατεβεις ο θεος τι θα γινει?Τι ερωτησεις ειναι αυτες?Αν τον πυροβοληση 1ον θα ακουστει και 2ο οτι σκυλι και να εχεις δεν θα δουν αν ειναι αγριο απλα θα του ριξουν δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο![]()
Kαι ο μεγαλος λευκος επισης εχει καλα σαγονια. Αλλα πως να τον κοινωνικοποιησεις γμτ?
Ότι αστειότερο διάβασα για σήμερα-τα σέβη μουαν τον πηγαινεις καθημερινά στο κολυμβητηριο... από μικρό??????![]()
νοείτω άραγε? δεν νομίζω! vergilakos μην ακούς και πολλά εσύ...Φίλε Vergilakos,
Αν και το σχόλιό σου έχει απαντηθεί ήδη από άλλους, θα απαντήσω κι εγώ: Εξαρτάται από το πρίσμα με το οποίο βλέπεις το σκύλο σου. Εγώ θα ισχυριστώ απλώς ότι ο σκύλος και ο άνθρωπος δούλευαν σε συνεργασία εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Και ο νοών, νοείτω...
Τόσο απλό!!!Πρώτον, το παλληκάρι θέλει να φυλάξει μια αποθήκη, οπότε ότι και να ακουστεί δεν θα υπάρχει κάποιος να το ακούσει. Δεύτερον, μέχρι τώρα δεν τον κόβω να περιμένει 2 χρονάκια μέχρι να μεγαλώσει το σκυλί και να κάνει για φύλακας και τρίτον βλέπω χλωμό να δίνει 1500 με 2000 ευρώ για να του κάνει εκπαίδευση φύλακα.
Άποψη μου είναι να βάλει ένα συναγερμό και καθάρισε (εννοείται καλώδια κτλ κτλ κρυμμένα). Και μόνο τη σειρήνα που θα βλέπουν απέξω θα το σκεφτούν να μπουν και αν κάνει ότι βάζει και τίποτα εξωτερικές κάμερες θα είναι κομπλέ (ακόμα και πριν τις συνδέσει αυτές θα λειτουργούν αποτρεπτικά)
Το σκυλί είναι μπελάς....