ζευγαρι ιδιας φυλης

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oχι, κατά την γνώμη μου υπακοή είναι υπακοή και παιχνιδι ειναι παιχνίδι ... ξεκούραστα και αστρεσσάριστα ζώα δουλεύουν καλύτερα ... εξαρτάται λοιπόν από το πώς περνάνε τα 2 αυτα κουταβια, ποιός και πώς τα δουλεύει ..

Στην τουαλέτα πχ ,ναι ίσως ειναι πιο δύσκολο ... αλλά μέχρι εκει ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ωραια...τελικα τι θα διαλεγες,να ειναι αδερφια η πρωτα η μπεμπα :?:

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
denis said:
Το malinois δεν είναι ιδιαίτερη φυλή ??
Kαλησπέρα.Σαφώς και είναι ιδίαιτερη φυλή αλλά τα γνωρίζω πολύ καλά και γι΄αυτό τα επέλεξα και εννοείτε τον κατάλληλο χαρακήρα και όχι ένα οποιδήποτε mallinois.Αν πρόσεξες ρώτησα αν έχει άλλη εμπειρία από καυκάσια και μετά είπα την άποψη μου.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οχι, δεν το έγραψα για την άποψή σου, αλλά γι'αυτό που ειπες ...

Γι΄αυτό είμαι λίγο επιφυλακτική με "παράξενες" φυλές.
κάποιος που έχει malinoιs μου φαίνεται περίεργο να θεωρεί δύσκολο ένα Ακίτα ... αλλά καταλαβαίνω τί θέλεις να πείς, ότι αν μαθεις τελικά δεν υπάρχει δύσκολο κι εύκολο ...

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
Kαλημέρα.Δυστηχώς όταν επέλεξα το akita δεν γνώριζα.Όταν κατάλαβα ότι έπρεπε να μάθω,έπεσα σε λάθος χέρια.Η ουσία είναι ότι τώρα ξέρω και συνεχίζω να μαθαίνω! :)

Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
Εαν δεν εχεις πειρα με σκυλους το ιδανικοτερο ειναι να παρεις πρωτα ενα απο τα δυο.Μεγαλωνοντας το θα καταλαβεις εαν εχεις την υπομονη και το χρονο να αποκτησεις και ενα δευτερο σκυλακι ετσι ωστε να τα κανεις ζευγαρι.Επισης θα αποκτησεις αρκετη εμπειρια απο το πρωτο ετσι ωστε η ανατροφη του δευτερου θα ειναι πιο ευκολη.Εαν εχεις εμπειρια με σκυλους και εχεις συνηθησει να ζεις με περισσοτερα απο ενα σκυλια τοτε μπορεις να τα παρεις και τα δυο.Σιγουρα θα μεγαλωσουν καλυτερα και θα ειναι πιο ευτυχισμενα ειδικα εαν ειναι αδελφια .Θα διαμορφωσεις τον χαρακτηρα τους ταυτοχρονα και αυτο θα σε διευκολινει οταν μεγαλωσουν.Φυσικα πρεπει να εχεις την ιδια αντιμετωπιση και στα δυο να μην ξεχωριζεις καποιο και να αφιερωνεις τον ιδιο χρονο και την ιδια αγαπη και στα δυο.