ζητείται σπίτι μεσαίου σκύλου


2 Φεβρουαρίου 2018
20
3
25
Γεια σας, πριν από ένα μήνα υιοθέτησα μια ενήλικη σκυλίτσα. Είναι τέλεια σε όλα όμως όταν φεύγω από το σπίτι σχεδόν πάντα κάτι θα καταστρέψει έτσι έχω αποφασίσει να της βάλω ένα σπιτάκι στο μπαλκόνι για να βγαίνει εκεί... το πρόβλημα είναι ότι είμαι φοιτήτρια και δυστυχώς πολύ δύσκολα μπορώ να διαθέσω πολλά λεφτά για κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει κάποιος που να χαρίζει ή να πωλεί σε χαμηλή τιμή ένα σπιτάκι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ευχαριστώ πολύ.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.878
Επιπλέον, η διαμονή στο μπαλκόνι απαγορεύεται και αν τυχόν η σκυλίτσα σου γαβγίζει, πιθανόν να αποκτήσεις πρόβλημα με την γειτονιά. Το μπαλκόνι σου είναι ψηλά; Εχουν άλλοι γείτονες πρόσβαση σε αυτό;
 
  • Like
Reactions: vasgial


2 Φεβρουαρίου 2018
20
3
25
Το μπαλκόνι μου είναι αρκετά ψηλά, έπειτα η μέλανη πολύ σπάνια γαβγίζει οπότε δεν θα έχω σίγουρα πρόβλημα με αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω crate ξέρω ότι πολλοί το βρίσκουν εκπληκτικό και ίσως να είναι αλλα όχι για το λόγο που χρειάζομαι το σπιτάκι..αν είναι να λείψω ένα οχτάωρο δεν την θέλω κλειδωμένη. Επομένως αν κάποιος έχει κάτι και μεταχειρισμένο κλπ παρακαλώ ας μου πει.