καλημέρα όπως έγραψα και στο ανάλογο θέμα έχω ένα amstaff_blue θηλυκό 2.5 μηνών και είναι 12 κιλά τις έχω αγοράσει ένα τσουβάλι τροφή privilege puppy large breed πάνω το τσουβάλι λέει πως από 1.5 μηνών έως 2.5 μηνών πρέπει να του δίνω 100 - 180 gr και από 2.5 - 3.5 να του δίνω 170 - 235 gr η απορία μου είναι η εξής εγώ τις δίνω κάθε πρωί 7 η ώρα 150 gr και αλλα 100 - 120 το βραδυ στις 8 όμως το σκυλάκι μου φαίνεται αδύνατο η κοιλίτσα κάθε πρωί είναι μέσα αν και μετά από λίγο όταν τρώει φτιάχνει επίσης ψιλό φαίνονται τα πλευρά αν το προσέξεις καλά αυτό είναι λογικό? για ένα κουταβάκι 2.5 μηνών που είναι 12 κιλά? το κουτάβι είναι απλά γεροδεμένο πολύ. αν πάτε στο section για τα νέα μέλη έχω βάλει φωτογραφίες τις στέφεις
επίσης με την τροφή που τις δίνω τα κακά τις είναι κανονικά προς μαλακα μήπως φταίει η τροφή για αυτό? τα συστατικά από το τσουβάλι δεν θα θυμάμαι θυμάμαι μονο το πρώτο συστατικό οπου είναι ιδροπιμενο κοτόπουλο 28% προτείνει 30% και μαγια μπίρας
θα πάω στο μαγαζί όπου την αγόρασα να βγάλω μια φωτογραφία τα συστατικά να μου πείτε και εσείς αν είναι καλή σαν τροφή
επίσης θα σας παρακαλούσα να μου κάνετε μια αρκετά καλή πρόταση για την στέφει με κόστος μέχρι 50 ευρώ το τσουβάλι
σας ευχαριστώ όλους και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός
επίσης με την τροφή που τις δίνω τα κακά τις είναι κανονικά προς μαλακα μήπως φταίει η τροφή για αυτό? τα συστατικά από το τσουβάλι δεν θα θυμάμαι θυμάμαι μονο το πρώτο συστατικό οπου είναι ιδροπιμενο κοτόπουλο 28% προτείνει 30% και μαγια μπίρας
θα πάω στο μαγαζί όπου την αγόρασα να βγάλω μια φωτογραφία τα συστατικά να μου πείτε και εσείς αν είναι καλή σαν τροφή
επίσης θα σας παρακαλούσα να μου κάνετε μια αρκετά καλή πρόταση για την στέφει με κόστος μέχρι 50 ευρώ το τσουβάλι
σας ευχαριστώ όλους και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός