η πρωτη βολτα??

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Αχ και εγω αυτα κανω μονιμως τον επιβραβευω.Θα δουμε θελω να πιστευω πως θελει τον χρονο του ο χαζουλης μου.Βεβαια τις τελευταιες μερες δεν τον βγαζω με το κρυο.Ελπιζω σε ενα ζεστο πρωινο να ξαναπροσπαθησουμε με επιτυχια και να μην τα εχει ξεχασει.Πανω που ξεκινησαμε επιασε και κρυο(ολα αυτα τωρα που ειναι μωρο και δεν εχει ολοκληρωσει τα εμβολια πιο μεγαλο δεν νομιζω να εχει προβλημα με το κρυο).
σιγα μην κρυωσει καλε!με τοσο γουναρικο πανω του!!:p:pεγω οταν κρυωνω βαζω το μαλλιαρο αρκουδι μου πανω μου και με ζεσταινει παντως..λες αυτο να κρυωνει με τοοοση τριχα πανω του?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Παιδια μην τρελαθουμε τωρα!

Να βγαζετε τον σκυλο βολτα καθημερινα!

Δεν ειναι λογος το κρυο!

Ετσι κακομαθαινουμε και μετα εχουμε προβληματα!

Κανονικα ο σκυλος βολτα εξω και στο κρυο να συνηθισει!

Και οχι αγκαλιες και πολλα φιλια θα το κατσιασετε!

Αφηστε το κατω να περπατησει, να λερωθει να δει τι εστι κοκο και μην το χετε αγκαλιες μονο νομιζοντας οτι κρυωνει η θα παθει κατι!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Μακρια απο ακαθαρσιες αλλων σκυλων-γατων, μην πηγαινεις σε υποπτα μερη (παρκα που συχναζουν σκυλοι, θαμνοι, χορτα κλπ...), και γενικα προσοχη. Δεν υπαρχει λογος να πανικοβαλεσαι, αλλα να εχεις το νου σου. Και οταν δεις αδεσποτο να πλησιαζει, αγκαλιτσα προς το παρον χωρις ομως να το τρομαξεις το σκυλακι. Αν γινεται να μην καταλαβει γιατι το απομακρυνεις, ακομα καλυτερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.