τελευταιο offtopic ποστ μου...
πραγματικα πολυ δυσκολη η σχολη σου.και πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα.
συνεχιστε...
πραγματικα πολυ δυσκολη η σχολη σου.και πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα.
συνεχιστε...
βιβλιαριο υγειας εννοω...αν δεν εχουν βιβλιαριο του ιδιωτη,θα τα βγαλεις εσυ? τι εννοεις με αυτο μιχαελα?
είναι σχεδόν απίστευτο αλλά την πατάνε και κτηνίατροι με κουτάβια πάπυ μιλ, ξέρω κτηνίατρο νεαρό κιόλας που αγόρασε κουτάβι γαλλικό μπουλντόγκ απο εισαγωγέα και τραβιέται με τεράστια προβλήματα υγείας (επιληψίες κλπ) τι να πώ είναι κρίμα.οκ.
καλη τυχη -διοτι θα σου χρειαστει-![]()
γιατι τι επαθες εσυ??ειμαι νεα στο φορουμ και δεν ξερω..τι εννοεις θα βγαλεις εσυ?αυτο ειναι βασικο μειων?το να μην εχει βιβλιαριο ασθενειας?κοιτα ποσες ιστοριες εχουν κατατεθει εδω μεσα και ποσοι ακομα τρεχουμε και δεν φτανουμε με τα σκυλακια αξιας 400-500-600 ευρω και μετα θα καταλαβεις τι εχεις να γλυτωσεις!το βιβλιαριο θα ειναι το λιγοτερο!!
και στο λεω εγω που εχω ακουσει τα χιλια οσα εδω μεσα...αλλα εν τελη καταληγω να λεω καλα μου ελεγαν,ειχαν απολυτο δικιο!
θα σου δωσουν ενα σκυλι και μετα απο καποιους μηνες θα βγαζεις γκαλοπ για να καταληξετε με τι ρατσα μοιαζει...βλεπε εμενα καλη ωρα![]()
απο το πρωτο εξαμηνο κανουν αλλα που ακριβως κολλαει αυτο???είναι σχεδόν απίστευτο αλλά την πατάνε και κτηνίατροι με κουτάβια πάπυ μιλ, ξέρω κτηνίατρο νεαρό κιόλας που αγόρασε κουτάβι γαλλικό μπουλντόγκ απο εισαγωγέα και τραβιέται με τεράστια προβλήματα υγείας (επιληψίες κλπ) τι να πώ είναι κρίμα.
Καλά σε αυτή τη σχολή δεν κάνουν καθόλου γενετική?
απο που το πηρες?ειναι αυτο της φωτογραφιας??ζουζουνιαρικο ειναι μωρε το καημενοδε μου φτανουν ουτε 10 μερες να σου εξηγησω!
εν ολιγης μου πουλησαν samoyed (καλα δε το λεω galazio?) με πνευμονια και μορφολογικα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με samoyed!
αλλα καμμια ομως...ακομα ειναι αγνωστου φυλης αλλα παλι καλα πλεον ειναι τουλαχιστον υγιεις!το κουτσουνι μου μου μου!!!!
δεν ξερω αν εχεις ιδεα τι εστι γενετικη..δεν μαθαινεις το απο που να αγορασεις σκυλι.τι αλλο θα ακουσω η δολια??κολάει στο ότι θα έπρεπε να ξέρεις πώς πρέπει να αγοράσεις κουτάβι.
μ'αυτη τη λογικη οσοι τα ξερουν αυτα σπουδαζουν κτηνιατρικη??τα ηξερα αυτα που λες αλλα οχι απο το μαθημα γενετικης...απο το dog forum χι χιδεν καταλαβες τι εννοει Μιχαλεα η Amalthea...
επειδη ξερεις γενετικη,θα καταλαβεις τι σημαινει Puppy mills,εμποριο σκυλων και με ποιους τροπους χωρις καμια εξεταση,γενετικη κλπ γινονται τα "ζευγαρωματα" απο τους "εκτροφεις" αυτους...