καινουργιο αιμα.!

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
γεια σας τι κανουμε καλα?? με λενε Αλεξανδρο ειμαι απο ροδο αλλα μενω τωρα ηρακλειο κρητης. κανενας απο την κρητη η ροδο?? σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω σκυλο μετα απο καποιες αποτηχυμενες προσπαθειες. καταρχην δεν προκειται να παω σε πετ σοπ μετα απο εμπειρια π ειχα δεν θελω ουτε απο εξω να περναω. ψαχνω απο ιδιοτη. η ρατσα που μου αρεσει κ π ειχα εμπειρια 4 ημερων μονο ειναι westy η west highland αν γραφετε ετσι.. ειμαι φοιτητης 23 χρονων. αυτα.. ελπιζω να ειπα κατι στο περιπου απο εμενα..!! και ξεχασα να αναφερω οτι απο τα 5 μ μεχρι τα 20 μ ειχα ενα κοκερακι σπανιολ...

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλως ηρθες Αλεξανδρε!!!

Σκυλο να παρεις απο εκτροφεα και οχι απο ιδιωτη!!!15 χρονια που ειχες σκυλο δεν σε βοηθησαν για να μαθεις οτι δεν βοηθαμε τετοιες καταστασεις!!!

Γενικα να αποφυγεις να παρεις απο pet shop και απο ιδιωτη για να μην ξαναπερασεις απο τις ιδιες καταστασεις!!!

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
west highland σκεφτομαι να παρω,, ξερετε κανενα αν εχει εδω στην κρητη η ροδο?? καλως σας βρηκα. τον σκυλο που ειχα 15 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα με το σκυλο π πηρα πριν 1 χρονο και τον ειχα για 4 μερες ειχα το προβλημα και για αυτο αποφασισα να διαγραψω τα πετ σοπ.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κάλλιστα θα μπορούσες να είχες πάρει σκύλο από pet shop και να μη σου έβγαζε κανένα πρόβλημα. Θα εμπιστευόσουν τα pet shops? Θέμα τύχης είναι. Το θέμα είναι να μην αφήνεις την επιλογή του σκύλου σου στην τύχη. Διάβασε :)
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=968
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
west highland σκεφτομαι να παρω,, ξερετε κανενα αν εχει εδω στην κρητη η ροδο??
Kαλώς ήρθες!!!:)

Για να πάρουμε την φυλή που έχουμε αποφασίσει ψάχνουμε πολύ για να βρούμε τον κατάλληλο εκτροφέα και εκτός από αυτό.. ταξιδεύουμε..

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
υπαρχει κανενα site mε εκτροφεις? ναι εχεις δικιο ειναι θεμα τυχης ο σκυλος π ειχα 15 χρονια η Λαιδη . την ειχαμε παρει απο πετ σοπ. αλλα ο τζοτζος π πηρα απο πετ σοπ περυσι π δυστυχος πεθανε γιατι ειχε τυφο με εκανε να τα διαγραψω απο της επιλογες μου.!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
υπαρχει κανενα site mε εκτροφεις? ναι εχεις δικιο ειναι θεμα τυχης ο σκυλος π ειχα 15 χρονια η Λαιδη . την ειχαμε παρει απο πετ σοπ. αλλα ο τζοτζος π πηρα απο πετ σοπ περυσι π δυστυχος πεθανε γιατι ειχε τυφο με εκανε να τα διαγραψω απο της επιλογες μου.!
Απ οτι ξέρω στην Ελλάδα υπάρχει μια εκτροφεας westie στην Χίο. Η ιστοσελίδα της δεν λειτουργεί σωστά αλλά τα στοιχεία επικοινωνίας ειναι οκ
http://www.mitsiter-westies.com/index1.html
Στο εξωτερικό θα βρεις πολλούς. Καλό ψάξιμο!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αλεξανδρε, σε αποζημιωσε το πετ σοπ για το αδικοχαμενο σκυλακι? Αδιαμφισβητητα το πηρες με ετοιμο τυφο, δεν τον κολλησε μετα την αγορα.

Καλη τυχη στην νεα σου αναζητηση. Μην βιαζεσαι και ολα θα γινουν οπως πρεπει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr