και τωρα τι γινεται?

Fidel08

Member
13 Ιουνίου 2010
18
0
γεια σας :)
για να γραφω τετοια ωρα πρωι πρωι και κυριακη.. παει να πει οτι εχω τρελαθει απ την αγωνια μου..
προκειται για το σκυλακι μου..
ετσι ξαφνικα, παρουσιασε διαρροια, δεν ετρωγε ορεξη ομως για παιχνιδι και βολτα ειχε.. Φιντελ ειναι αυτος :D
πριν απο λιγο... η γνωστη διαρροια αλλα αυτη τη φορα με αιμα :( και αρκετο μαλιστα
ξερει κανεις αν υπαρχει καποια κλινικη για μικρα ζωα, εδω στην αθηνα που να ειναι ανοιχτα ολο το 24ωρο και ειδικα Κυριακη?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Δν εχω δυστυχως κατι σχετικα με κλινικη 24ωρη αλλα θα το ψαξω τωρα!
Πρεπει να επικοινωνησεις και με τον γιατρο σου και ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ
Ποσο ειναι το σκυλακι σ?
Εχει κανει τα απαραιτητα εμβολια?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Βρηκα μια!!!
Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών 21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος. Τ.Τ. 19009 - Πικέρμι - Αττικής. Τηλ. 210-6038023,210-6038024,210-6038028

Fidel08

Member
13 Ιουνίου 2010
18
0
ειναι 16 μηνων και ναι τα εχει κανει ολα τα εμβολια.....
το περιεργο ειναι, οτι μετα απ αυτο... ηθελε να φαει.....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λυπάμαι για το σκυλάκι σου και περαστικά. Ορίστε οι πληροφορίες που ζήτησες: http://www.skmza.gr/home/home.htm

Πάρε πρώτα τηλέφωνο πριν πας ώστε να μην είναι κλειστοί παρά το τι λένε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Αν σε πρόλαβα και δεν έχεις φύγει, πες μου σε ποια περιοχή μένεις, μήπως υπάρχει κάτι κοντινότερο. Υπάρχουν και κτηνιατρεία που υποτίθεται ότι εφημερεύουν τα σαββατοκύριακα. Και υπάρχει και άλλη κλινική στην Παιανία.

Σου έδωσε την λίστα η Sara. Δεν το είχα δει sorry. Κάνε όμως τηλέφωνο πρώτα.

Fidel08

Member
13 Ιουνίου 2010
18
0
Viper και sara :)
πηρα τηλ, μιλησα με τη γιατρο, μου ειπε να τον παρακολουθησω λιγη ωρα ακομα να δουμε αν θα το ξανακανει και να την ενημερωσω και φυσικα να τον παω να τον δει
τουλαχιστον με ηρεμησε λιγο γιατι τα παιξα, κοινως...
ο μικρος για την ωρα ειναι ησυχος και ζωηρος
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις πληροφοριες και για ολα
κυριως για τη συμπαρασταση

Fidel08

Member
13 Ιουνίου 2010
18
0
Mareco σ ευχαριστω πολυ :)
Παγκρατι μενω, αλλα αν ειναι για το σκυλακι μου και Θεσ/νικη παω αν χρειαστει!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Μωρέ, όλοι μας πάμε και ακόμη πιο μακριά. Το θέμα είναι, προλαβαίνεις; :-|
Εγώ την λίστα με τα εφημερεύοντα κτηνιατρεία την έχω μόνιμα κολλημένη στο ψυγείο μου. Να μην ψάχνω την δύσκολη ώρα ;)
Οταν παθαίνεις, μαθαίνεις.
Τι σκυλάκι είναι ο Φιντέλ σου;
Περαστικά του λοιπόν. Να τον παρακολουθείς πάντως όπως σου είπαν και σε οποιοδήποτε καινούργιο σύμπτωμα, γρήγορα στον γιατρό. Δες μήπως έχει πυρετούλι.

Fidel08

Member
13 Ιουνίου 2010
18
0
:) ειναι ημιαιο πεκινουα :D σκυλαρος δηλ
θα βαλω φωτογραφια του συντομα, ειναι πολυ μεγαλες οι χιλιαδες που εχω και δεν χωρανε εδω
το δικο σου ειναι αυτο που βλεπω στη φωτο? κουκλι
πυρετο δεν εχει παντως και γενικα ειναι πολυ ζωηρος, μπισκοτακι εψαχνε πριν λιγο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
:) ειναι ημιαιο πεκινουα :D σκυλαρος δηλ
θα βαλω φωτογραφια του συντομα, ειναι πολυ μεγαλες οι χιλιαδες που εχω και δεν χωρανε εδω
το δικο σου ειναι αυτο που βλεπω στη φωτο? κουκλι
πυρετο δεν εχει παντως και γενικα ειναι πολυ ζωηρος, μπισκοτακι εψαχνε πριν λιγο....
Αυτός (ο έρωτάς μου, ο Σωτήρης) και η λωλή μας η Δάφνη. Αν μπεις στο άλμπουμ θα τους δεις και τους δύο.
Θα σου έλεγα να μην του δώσεις τίποτα να φάει, μέχρι να σιγουρευτείς για το πως πάει. Η τουλάχιστον να ρωτήσεις πρώτα τον γιατρό.

Fidel08

Member
13 Ιουνίου 2010
18
0
οχι δεν του εδωσα και γαυγιζει τωρα....
το μπισκοτο δεν ηθελε να το φαει.. να το κρυψει ηθελε για να εχει μετα :D
και αν δεν το παρει, ειναι ικανος να ξυπνησει ολη τη γειτονια με το γαυγισμα του.. ναι θα περιμενω φυσικα, αλλα και ακομα αν δεν παρουσιασει κατι αλλο, θα παρω τηλ τη γιατρο που μιλησα, τη δικη μου κτηνιατρο, οποιος ειναι διαθεσιμος τελος παντων και αν μου πουν θα τον παω κιολας..
ειναι μια ωρα δυσκολη τωρα.....
και σας ευχαριστω ολους και για τις πληροφοριες, αλλα οπως ειπα και πριν για την συμπαρασταση!!!!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, καλά σου λέει η Μαρία διότι έτσι την πάτησα κι εγώ όταν είχε τρομερή διάρροια το Μουφ πέρσυ. Ήταν ορεξάτο και χτυπιότανε για φαΐ, ενώ από την άλλη γινότανε χαμός. Δεν είναι καθόλου εύκολο να του αρνηθώ να φάει. Να κρατάς πάντως τα εφημερεύοντα κάπου κοντά, εγώ π.χ. έχω βάλει τη διεύθυνση του πρώτου βοηθειών στο GPS του αυτοκινήτου μου διότι είμαι σίγουρη ότι ούτε το δρόμο δε θα μπορώ να βρω αν ποτέ χρειάστεί που αχρείαστο να είναι. Επίσης έχω βάλει το τηλέφωνό τους στο speed-dial και πρόσφατα μου ήρθε πολύ χρήσιμο όταν κατάπιε το χαμένο τις βιταμίνες του πατέρα μου.