καλαζαρ οταν κοιμηθει στο μπαλκονι

Status
Κλειδωμένο θέμα

canio7

Member
20 Ιουλίου 2010
14
0
Πεντελη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Χτες ειχα μια τραγικη εμπειρια με το καβαλιερακι μου.Λογω ταξιδιου την αφησα σε κατι φιλους στο κατω σπιτι.Παροτι ειχα επισημανει να μην την αφησουν εξω το βραδυ αυτοι εκαναν το αντιθετο και κοιμηθηκε εξω στο μπαλκονι το σκυλακι μου.Μενουμε σε σπιτι με μεγακη αυλη γεματη με φυτα και αμεσως οταν το εμαθα ανησυχησα για την κωλοσκνιπα.Ν.Πεντελη μενουμε.Υπαρχει λογως ανησυχιας πιστευτε?Διαβασα οτι σχετικο για την παλιοαρρωστια και ομολογω οτι τρομοκρατηθηκα λιγο.Σε ποσο καιρο αν γνωριζει κανεις πρεπει να κανουμε αιματολογικες εξετασεις?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν ψυχραιμία!
Αμπούλα, σκαλιμπόρ, τέτοια του βάζεις;
Αν ναι, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος αν από αυτό το ένα βράδυ κολλήσει!

Πάντως να ξέρεις, ότι ακόμα και μέσα στο σπίτι μπορεί να συμβεί....δυστυχώς είναι ύπουλη.....

Εγώ πάντως κατά το φθινόπωρο θα έκανα εξετάσεις!Να έχει περάσει όλη η επικίνδυνη περίοδος!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
καταρχήν ηρέμησε! έχεις βάλει στο σκυλί σου κάποιο προστατευτικό όπως περιλαίμιο τύπου σκάλιμπορ, αμπούλα, ή την έχεις ψεκάσει με σιτρονέλα;
Αν όχι, καλό θα είναι να ξεκινήσεις την πρόληψη.
Τώρα για να υπάρχει πρόβλημα θα πρέπει η σκνίπα προηγουμένως να έχει τσιμπήσει ένα μολυσμένο σκύλο και να έχει περάσει ένα διάστημα επώασης ώστε να γίνει φορέας . Αν με την μία βραδυά έχεις πέσει στην περίπτωση....τι να πω..........:confused::confused::confused::confused:
Τα δικά μου είναι κάθε βράδυ μέχρι την ώρα του ύπνου έξω και σε διαβεβαιώ ότι και εγώ έχω πολύ δέντρο και υγρασία τριγύρω μου.

προληπτικές εξετάσεις να κάνετε έτσι και αλλιώς 2 φορές τον χρόνο ( Οκτώβρη- Νοέμβρη και Μάρτη-Απρίλη).

don't panic:)

Status
Κλειδωμένο θέμα