καλησπερα και παλι μετα απο πολυ-πολυ καιρο...:-)

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
45
chalkis
Επανερχομεθα ανανεωμενοι με νεο μελος....
IMG_20140522_180929.jpg ειναι η Ρεα μολις 3 μηνων και ειναι στην οικογενεια μας εδω και 3 εβδομαδες...περιπου.Ο Βruno ακομη δεν την εχει δει γιατι τρομαζει η μικρη και τρεμει οταν τον ακουει και μονο..Η συναντηση θα γινει ...με το μαλακο...

• Like
Reactions: kanarini

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Επανερχομεθα ανανεωμενοι με νεο μελος....
View attachment 49966 ειναι η Ρεα μολις 3 μηνων και ειναι στην οικογενεια μας εδω και 3 εβδομαδες...περιπου.Ο Βruno ακομη δεν την εχει δει γιατι τρομαζει η μικρη και τρεμει οταν τον ακουει και μονο..Η συναντηση θα γινει ...με το μαλακο...
αχ, τι όμορφη ασπρομπαλίτσα! και εμείς έχουμε Ρεα (μεγάλη κοπέλα πια).
Να τη χαίρεστε πολλά χρόνια και να σας δίνει μόνο χαρές :)

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
45
chalkis
δεν ειναι τελεια μεσα στο πατουσαστρωμα τους??Δεν βγαινει απο εκει μεσα η δικια μου,οταν θελει την ηρεμια της χωνεται εκει μεσα.Ασε που ολη μερα κοιμαται και το βραδυ παιζει. Ετσι πρεπει να κανει??

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
δεν ειναι τελεια μεσα στο πατουσαστρωμα τους??Δεν βγαινει απο εκει μεσα η δικια μου,οταν θελει την ηρεμια της χωνεται εκει μεσα.Ασε που ολη μερα κοιμαται και το βραδυ παιζει. Ετσι πρεπει να κανει??
οι δικιές μου τώρα με τις ζέστες δεν πάνε καθόλου στα στρωματάκια τους, ξαπλώνουν στα πλακάκια. Και ναι, λογικό είναι να κοιμάται την ημέρα πάλι λόγω ζέστης.
Εμείς πια πηγαίνουμε βόλτες πολύ πρωί και το απογευματάκι όταν πέσει ο ήλιος. Τις υπόλοιπες ώρες ξαπλάρουν ή παίζουμε λίγο στη σκιερή μεριά του κηπου.

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
45
chalkis
Χμ... αυτο με την ωρα της βολτας ειναι ενα θεμα... Λεω να ανοιξω ενα θεματακι περι τουτου αλλα ας κανω μια αναζητηση πρωτα μηπως εχει ξανασυζητηθει...

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Χμ... αυτο με την ωρα της βολτας ειναι ενα θεμα... Λεω να ανοιξω ενα θεματακι περι τουτου αλλα ας κανω μια αναζητηση πρωτα μηπως εχει ξανασυζητηθει...
Δεν απάντησες...πόσα σκυλιά έχεις τώρα;

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
45
chalkis
Εχω 3σκυλακια. Ενα ημιαιμο λαμπραντορ+γκολντεν 3,5χρ.τον Μπρουνο,ενα ιμιαιμο μαυρο γκριφονακι την Λουνα και τη μικρη Ρεα(τυπου μαλτεζ)

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Εχω 3σκυλακια. Ενα ημιαιμο λαμπραντορ+γκολντεν 3,5χρ.τον Μπρουνο,ενα ιμιαιμο μαυρο γκριφονακι την Λουνα και τη μικρη Ρεα(τυπου μαλτεζ)
Με το λαμπραντόρ πως πάει?Διάβασα ότι είχατε θέματα,τα λύσατε?

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
45
chalkis
Οχι εντελως αλλα τα παμε πολυ καλητερα και συνεχιζουμε.Ειναι δυσκολη η επαναπροσαρμογη αλλα ειναι συνεργασιμος.Εχουμε δρομο ακομη μπροστα μας....αλλα θα τα καταφερουμε!

• Like
Reactions: kanarini