καλλοι

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ρε παιδια,ξερετε κανενα κολπακι για να μην σχηματιζονται καλλοι στους αγκωνες του καισαρακου? βλεπετε το βαρος εχει αυξηθει και λογο ζεστης αυτος κοιμαται παντα στο πλακακι και ποτε στο κρεβατι του...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οταν αρχισουν τα κρυα θα σιαξουν. Και ο δικος μου εχει καλλους επειδη κοιμαται σε πλακακια, οταν κρυωσει ο καιρος ομως θα πηγαινει σε χαλια και στο κρεβατι του, και θα περασει απο μονο του :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Το είπες και μόνος σου: Πλακάκια, τσιμέντο, χαλίκια, χώμα κλπ.
Ανάμεσα σε όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον τύπο της φυλής "μας", είναι και ότι χρειάζεται την άνεσή της. Είναι αρχοντική φυλή!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Το είπες και μόνος σου: Πλακάκια, τσιμέντο, χαλίκια, χώμα κλπ.
Ανάμεσα σε όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον τύπο της φυλής "μας", είναι και ότι χρειάζεται την άνεσή της. Είναι αρχοντική φυλή!
εκτος ομως απο την αρχοντια εχει και λιγα κιλακια που ολο και αυξανουν:)
αντε τωρα εγω να τον πεισω να καθησει στο κρεβατι του με τοση ζεστη, οταν ξαπλωνω και εγω ο ιδιος καμια φορα στο πλακακι επειδη σκαω!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
μολις αρχισει να κοιμαται και να ξαπλωνει παλι σε χαλακι αρχισε ναβαζεις λιγο βαζελινη...
θα βελτιωθει η κατασταση αλλα δεν θα εξαφανιστουν
τα κιλα βλεπεις......

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
μολις αρχισει να κοιμαται και να ξαπλωνει παλι σε χαλακι αρχισε ναβαζεις λιγο βαζελινη...
θα βελτιωθει η κατασταση αλλα δεν θα εξαφανιστουν
τα κιλα βλεπεις......
βασικα αρχισα να βαζω μια αλοιφη, την protecta pad και θα δουμε τι θα γινει με τον μουργο...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
τιν ξερω την εχω χρησιμοποιησει...
απλα... οσο κοιμαται σε σκληρο εδαφος... το να την χρησιμοποιεις και να μαλακωνεις το συγκεκριμενο μερος... έχει χειροτερο αποτελεσμα..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
Κτηνιατρική κρέμα είναι η protecta pad ?
και βασικα χρησιμοποιειται για την αναπλαση δερματος... παραδειγμα και πολυ καλη δουλια είχε κανει οταν ο μακαριτης ειχε σκισει το πελμα του πατωντας κατι γυαλια..
σε μια εβδομαδα ηταν πληρως θεραπευμενο...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
την χρησιμοποιουν επισης πολυ οι κυνηγοι για τα κυνηγοσκυλα που τραυματιζουν σχετικα συχνα τα πελματα τους στα δυσκολα εδαφη που τρεχουν...

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Τη χρησιμοποιούσαμε κι εμείς πολύ συχνά για την Ελεονώρα, μέχρι που ο Romel ανακάλυψε ότι προφανώς είναι πολύ γευστική και δεν προλαβαίνει να μείνει στα γόνατα της μποξερίνας ούτε λεπτό. Έτσι λέμε να δοκιμάσουμε τη βαζελίνη, ελπίζοντας να κάνει καλή δουλειά και να είναι και λιγότερο γευστική.