καλως σας βρηκα κ καλως με δεχτηκατε!!

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
καλησπερα σε ολους σας! λεγομαι Ελενα κ ειμαι ιδιοκτητρια 3 σαρ-πει κ φανατικη της φυλης εδω κ 15 χρονια! ειμαι αποφοιτη ζωικης παραγωγης κ ασχολουμε με οτι εχει να κανει με τα ζωα κ τα σκυλια ειδικοτερα.
ελπιζω να βοηθηθω κ να βοηθησω σε οτι μπορω κ γω απο δω μεσα.:)

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
ωχ, πως τα καταφερα παλι..νομιζω οτι αλλου ηθελα να το βαλλω το θεματακι...μαλλον θα τρεχετε κ δεν θα φτανετε στην αρχη να με διωρθωνεται μου φενεται...σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη..:-|

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
θα ηθελα να ζητησω συγνωμη αν καπου αναφερω κατι που δεν πρεπει, ή κανω λαθη στο που πρεπει να τοποθετω τα ''θεματα'' μου ή κατι αλλο. παρακαλω ενημερωνετε με.ειμαι λιγο ανιδεη με την τεχνολογια κ ακομη ψαχνω εδω μεσα τι κανω κ που..
την υπομονη σας λοιπον...:p
την φωτογραφια του προφιλ μου γιατι δεν την εμφανιζει?τι εκανα λαθος?

ARHS07

Member
29 Νοεμβρίου 2008
9
0
γεια σου, καλως ηρθες elenamanga:):):):):):)...
Mασαρεσουν πολυ τα σαρ-πει & θελαμε να σε ρωτησουμε μια και εχεις 3 αμα αληθεύει οτι ειναι οι καλητεροι πελατες τον κτηνιατρων:confused:!!!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Mασαρεσουν πολυ τα σαρ-πει & θελαμε να σε ρωτησουμε μια και εχεις 3 αμα αληθεύει οτι ειναι οι καλητεροι πελατες τον κτηνιατρων:confused:!!!!
αυτα ειναι ψεματα που τα διασπειρουν οι κατοχοι μπουλντογκ μιας και αυτοι ειναι πρωτοι και καλητεροι πελατες κτηνιατρων

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
εγω παλι ξερεις τι εχω παρατηρησει?οτι τα μεγαλυτερα λαθη τα διαπρατουν οι ιδιοι οι κτηνιατροι...
υπαρχει αυτη η φυμη για τα ματια κ το τριχωμα τους κ μολις εμφανιστει ενα σημαδι σπευδουν να λυσουν δραστικα το προβλημα με επιθετι8κες αχρηστες αγωγες!
τι θελω να πω, κ για να μην παρεξυγηθω, δεν ειναι ολοι οι κτηνιατροι ιδιοι.
αν ενα σαρ-πει λογω εποχης αρχισει κ μαδαει( συνηθως μαδανε τοπικα λιγο λιγο κ μιαζει με δερματικο προβλημα)ο ιδιοκτητης του εντρομος με ολα αυτα που εχει ακουσει για την φυλη το τρεχει στον κτηνιατρο για θεραπεια δερματιτιδας!! ο κτηνιατρος συνηθως δεν περνει καν ξεσμα κ δινει ενεσιμες κορτιζονες κ φαρμακα να εξαλιψει το..ανυπαρκτο προβλημα!
τετοια μπορω να σου βρω πολλα...
φτεναι κατα πολυ κ οι ιδιοι οι ιδιοκτητες που ποτε δεν περνουν ενα βιβλιο να ενημερωθουν για την φυλη τους κ πρατουν κουτουρου, επειδη..παλια ειχαν κανις κ ξερουν..
κ φυσικα να μην αφησω απ εξω κ τους εκτροφεις που εκτρεφουν απλα για να εκτρεψουν κ διεονιζουν κληρονομικα προβληματα..

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
βασικα μας τοπε κτηνιατρος...:eek::eek::eek:
ειδες....?κτηνιατροι , εκπαιδευτες, εκτροφεις..ολοι ειναι εναντια σε αυτη τη φυλη...γιατι δεν το βλεπει κανεις αυτο να κανει κατι?γιατι δεν περνουν λουτρινο οσοι θελουν απλα ενα ζαρωτο μπιμπελο για τον καναπε τους?

ARHS07

Member
29 Νοεμβρίου 2008
9
0
σευχαριστω elenamanga...:D:D
αυτο με το περιστατικο με την δερματιτιδα μου ετυχε και μενα μετα χασκι αλλα δεν εκανα την αγωγη γιατι δεν ειχε βγαλει κατι το ξεσμα και το θεωρησα περιττο!!!

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
σευχαριστω elenamanga...:D:D
αυτο με το περιστατικο με την δερματιτιδα μου ετυχε και μενα μετα χασκι αλλα δεν εκανα την αγωγη γιατι δεν ειχε βγαλει κατι το ξεσμα και το θεωρησα περιττο!!!
ευτιχως ! πιστευε κ μη, ερευνα! ετσι κανω κ γω, ερευνω πολυ πριν κανω κανω μια κτηνιατρικη κινηση.εσυ δυο εχεις?

ARHS07

Member
29 Νοεμβρίου 2008
9
0
οχι οχι δεν καταλαβες γτ δεν το σιατυπωσα σωστα....
εχουμε 2 σκυλακια μαζι με το αμορε τον αρη και την κηρα

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
κάλως ηρθατε!!! βαλτε καμια φωτο για να δουμε και εμεισ τα σαρ πει!!!!!!
εεεε, τοσες φωτο εβαλα! κ απο οτι καλαβα το εκανα σωστα γιατι βρηκα κ σχολια μετα απο κατω. τα εχω στο αλμπουμ.