γεια σας ανησυχω για το κουταβι μου σημερα παρατηρησα οτι δεν ηταν τοσο δραστηριο φαινετε να εχει αδυναμια στα πισω ποδια νομιζω κυριος δεν μπορει να πηδηξει πανω στο κρεβατι που δεν χορτενε να ανεβαινει τι επαθε ?
Δηλαδή πια απάντηση θα σου φαινόταν λογική και αποδεκτή;εγω φταιω που ρωτησα
Όχι, μεγάλε, δεν φταις εσύ. Εγώ φταίω, που απάντησα.εγω φταιω που ρωτησα
Ε βασικα καλησπερα σας πως ειστε?εγω φταιω που ρωτησα
Όντως....και εγω αυτο καταλαβαίνω.......Όχι, μεγάλε, δεν φταις εσύ. Εγώ φταίω, που απάντησα.
Με πμ θα λυθούν όλαΒασικα παιζει και αν το αφησει νηστικο μια μερα και του δωσει και καμια παστα να στρωσει...να ανεβασει στροφες πχ
Μην το στελνετε αμεσως στον κτηνιατρο που ειναι για την κονομα...
Ασε που ηδη παιζει ναχουν φυγει τιποτα πμ για την Συνομωσια των Εκτροφεων...
Φιλαράκι πήγαινε το άμεσα κτηνιατρο,δυστυχως το σκυλάκι μπορεί να πονάει και να μη το δειχνει,γιαυτο δεν μπορεί να ανέβει.εγω φταιω που ρωτησα
Αυτό δεν πήγαινε για σένα orilis, αλλά για τις δύο κύριες που αντί να απαντήσουν στο παιδί τι να κάνει αρχίσανε τις ειρωνείες...και τις σποντες...Για βρες μου σε αυτό το νήμα τι έγραψα και έγινα ερειστικος...Και μετά μου λες δεν είσαι μισογύνης... Οτιδήποτε δεν σου αρέσει το έχει πει γυναίκα, και δη, συριζαια ή κομμουνίστρια... Ούτε που περνάει από το μυαλό σου ότι είσαι εντονως εριστικός... Εκτός κι αν περνάει και το κάνεις σκοπιμως.