καφετι βουλες

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
κανοντας μπανιο τον μικρο διαπιστωσα οτι στο δερμα του πανω στην ραχη υπαρχουν καφετι βουλες! σαν αυτες που εχει στο κατω μερος της κοιλιας του στα γεννητικα του οργανα! το δερμα του απο ροζ εκει κατω εχει τετοιες βουλες και το θεωρησα φυσιολογικο γιατι γλύφεται αλλα οταν τα είδα πάνω στην ράχη ανησύχησα! γνωστός μου είπε ότι είναι σαν τις ελίες και τις βγάζουν τα σκυλιά όταν μεγαλώνουν. ειναι αλήθεια η να απευθυνθώ στον κτηνίατρο?

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ετσι οπως το ακουω μπορει να ειναι απλα η χρωστικη του δερματος του οπως ακριβως και στην κοιλια που περιγραφεις! Ας απαντησουν και αλλοι και εννοειται οτι αν σε ανησυχει καλο θα ειναι να τον δει και κτηνιατρος. Για ελιες δεν εχω ξανα ακουσει κατι δεν ξερω!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
σαν τις ελιες που βγαζουμε εμεις στο δικο μας δερμα! συγνωμη για το λαθος! με ανησυχει οτιδηποτε βλεπω και δεν το γνωριζω. γιατι ειμαι απειρη! ευχαριστω για την απαντηση ! θα περιμενω μηοως ξερει και καποιος ακομα και αν δεν υπαρχει απαντηση θα περασω απο τον κτηνατρο

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Οντως τωρα μπερδευτηκα κι εγω αλλο οι βουλες στο δερμα που δεν εχουν καποια υφη δεν τις καταλαβαινεις με την αφη δηλαδη και αλλο σαν τις ελιες που βγαζουμε εμεις!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εννοω σαν ελιεσ! πηγαμε σημερα στον κτηνιατρο για αλλο λογο(καταπιε μια μελισα η οποια τον τσιμπησε στο στομαχι και εκανε εμετοο πρασινο βγαζοντας την μελισα) και τις ειδε δεν ειναι τιποτα μας ειπε αυτες οι βουλες ειναι ετσι το δερμα του. οσο για την μελισσα μια ταλαιπωρια!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ο μικρουλης δεν τρωει και δεν πινει τιποτα μεχρι το απογευμα και βλεπουμε. παντως δεν ειναι καλα παρα την παυσιπονη ενεση φαινεται να ποναει... ειναι στο crate τωρα για να ηρεμησει! θα δουμε πως θα ειναι.ελπιζω να μην μας ταλαιπωρησει

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Μακάρι να μην σας ταλαιπωρήσει αλλά προπάντων να μην ταλαιπωρηθεί απο τους πόνους το ίδιο το σκυλάκι. Περαστικά του και γρήγορα!