καφε δοντια!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Eχω μια ερώτηση διαβάζω παραπάνω ότι δίνεται τα μοσχαρίσια κόκκαλα ωμά. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πειράξουν και να έχουμε διάρροιες?

Εγώ παίρνω μεγάλο μοσχαρίσιο κότσι το καθαρίζω από το κρέας και το βράζω ελαφρά πριν του το δώσω. Είμαι πολύ λάθος?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eχω μια ερώτηση διαβάζω παραπάνω ότι δίνεται τα μοσχαρίσια κόκκαλα ωμά. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πειράξουν και να έχουμε διάρροιες?

Εγώ παίρνω μεγάλο μοσχαρίσιο κότσι το καθαρίζω από το κρέας και το βράζω ελαφρά πριν του το δώσω. Είμαι πολύ λάθος?
Οχι γιατι να εισαι λαθος? Και γω οταν μερικες φορες το βραζω 1 λεπτο ισα ισα για να φυγει το αιμα γιατι με το αιμα εχει πραγματι στομαχικες διαταραχες.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Το ότι βγάζω τελείως το κρέας που έχει πάνω? Επηρεάζει την ''απόδοση'' ως καθαριστικό δοντιών?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
1.Κάποιος γιατρός αν θυμάμαι σωστά το είχε συνδέσει και με τη λήψη αντιβίωσης σε μικρή ηλικία.

2.Όπως και να'χει, το να μάθει να δέχεται το βούρτσισμα, μόνο κακό δεν θα του κάνει! Έχετε πολλά χρόνια μπροστά σας, ας είναι με καθαρά δόντια και χωρίς πάλη για να παραμείνουν καθαρά :)
1.Ναι συμβαινει οπως κ στα μωρα αλλα ειχα την εντυπωση οτι δημιουργει σκουρες κηλιδες απλα..

2.Το βουρτσισμα ειναι καλο να γινεται αλλα δεν ειναι απαραιτητο να γινεται με την οδοντοβουρτσα του γιατι σιγουρα δε θα τη δεχτει.
Θα προσπαθησει να την δαγκωσει, θα τραβιεται κ.λ.π.

Ενας τροπος ειναι να ξαπλωσει ο σκυλος (ετσι κοβουμε κ τα νυχια) κ αφου βρεξεις τη γωνια μιας πετσετουλας του, βαλε το δαχτυλο σου μεσα της κ οδοντοκρεμα (σκυλου) πανω κ απλα "βουρτσισε" ετσι.
Δε θα επιχειρησει να σε δαγκωσει γιατι ξερει πως ειναι το δαχτυλο σου κ εχεις κ καλυτερη οπτικη επειδη θα'ναι ξαπλωμενος.