κενο στο τριχωμα

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
καλησπερα στο φορουμ εχω ενα σκυλακι ειναι περιπου 2μισι χρονων και πριν κανα μηνα το κουρεψαμε ομως οταν το μαλακι του αρχησε να μεγαλωνει παρατηρησαμε οτι λιγο μπροστα απο την ουριτσα της και στην ουριτσα της το τριχωμα δεν συμβαβιζει με το υπολοιπο υπαρχει ενα κενο κατι σαν φαλακρα σημερα μαλιστα αρχησε το απογευμα και εκλεγε με περιεργο τροπο και μας εγλειθε ολους πολυ εντονα κατι διαβασα για λυχεια αλλα το κενο αυτο δεν ειναι κυκλικο θα ελεγα οτι ειναι παραληλογραμμο προς ορθογωνιο,επισης τα κακακια της ειναι σαν μικρες ελιτσες και ασπρα
πρεπει να ανησυχω μπορειται να μου πειτε καποια γνωμη απο την εμπειρια σας αυριο θα περασω και απο το γιατρο να δω

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Για το τριχωμα δεν ξερω να σου πω αλλα για τα κακακια του μηπως εφαγε κοκαλα;

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
ε ναι τρωει συχνα τωρα τελευτεα κοκαλα οποτε να τα μειωσουμε η δεν υπαρχει προβλημα?

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Τι κοκκαλά τρώει..;;
Μαγειρεμένα, ωμά..;;
τα καταπίνει..;;

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
απο κοτοπουλο συνηθως μπουτι φτερουγα μαγειρεμενα ειναι τα σπαει και τα καταπινει

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
απο κοτοπουλο συνηθως μπουτι φτερουγα μαγειρεμενα ειναι τα σπαει και τα καταπινει
Είναι παααααααααρα πολύ τυχερο το σκυλάκι τοτε, που δεν εχει ξεσκίσει τα σωθικά του.... Τα κοτοπουλισια οταν σπάνε -και σπάνε εύκολα μοταν ειναι μαγειρεμένα- γινονται σαν βελονες...

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
δεν ειναι απο χωριατικα κοτοπουλα ειναι πολυ μαλακα κοκαλα τα εχω σπασει και εγω και διαπιστωσα πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι μας ειπε και ο κτηνιατρος,κοκαλα απο κατσικι η χοιρινα δεν δεινουμε π ειναι σκληρα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σας ειπε κτηνιατρος οτι ειναι οκ να δινετε μαγειρεμένο κοκκαλο από κοτοπουλο????????????
Επειδη ακριβως σπάνε πανεύκολα, σκέψου αν ενα κομμάτι λιγο μυτερο το καταπιει... δεν θα το σπασει το εντερο του και μ πορει καλλιστα να το σκισει.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Δε γνωρίζω για το τρίχωμα, πήγαινε σε ένα κτηνίατρο να σου πει. Όχι όμως σε αυτόν που σου είπε να δίνεις κόκκαλα από κοτόπουλο και μάλιστα από μπούτι! Μα είναι δυνατόν;;; Κόκαλο δίνουμε μόνο μοσχαρίσιο μηριαίο ( από το μπούτι) και αυτό ελάχιστα ζεματισμένο ή ωμό για τα δόντια τους. Τα κόκαλα δεν είναι τροφή!

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
μαλιστα θα αλαξω γιατρο!
παντως το σκυλακι μ ειναι μικρο 7κιλα παει ολο κιολο

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του σκύλου! Έχεις δει τσιουάουα toy (σαν αρουραίος σε μέγεθος) τί μπορεί να κάνει με τα δοντάκια του;;;;

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
α δεν ηξερα θα το εχω υποψει μου
λοιπον ευχαριστω καλο βραδυ σε ολους και αυριο που θα μαθω θα ενημερωσω τι ητανε για την προσθηκη εμπειριας σε αυτο το εκπληκτικο φορουμ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Το σκυλάκι γιατί το κουρέψατε;
Με τι ράτσα μοιάζει;

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
το κουρεψαμε γιατι ζεστενοτανε και ειχε παρα πολυ τριχωμα ειναι κοκερακι με γκριφον στο προσωπο μοιαζει με κοκερ στο τριχωμα ειναι λειο ισιο και τα αυτακια της ειναι πιο πολυ προς γκριφον

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δεν δροσίζονται τα σκυλιά, με το κούρεμα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, υποφέρουν περισσότερο.
Ιδίως αν είναι ανοιχτόχρωμο, κινδυνεύει και από ηλιακά εγκαύματα.

Λάθη στην διατροφή, λάθη στον καλλωπισμό...
Αφιέρωσε χρόνο, να διαβάσεις στο φόρουμ, όσο περισσότερα θέματα μπορείς.
Πρέπει να ενημερωθείς, για την σωστή "συντήρηση" ενός σκύλου.

Στον γιατρό πήγατε, για τα κενά στο τρίχωμά του;

Τον σκυλάκο σας, πως τον αποκτήσατε; Από αγγελία ή γέννα γνωστού;

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
ειχε γεννησει μια σκυλιτσα στο χωριο της μανας μου και το ειχε παρει ο θειος μου για κανω 2 μηνες και μετα το πηραμε εμεις δηλαδη τωρα που η μανα μου σχεδιαζει να το ξανακουρεχει τον αυγουστο να μην το κανει?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3