κισσός για dysplasia

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
ο κισσός είναι σχετικά νέο συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις. το χρησιμοποιούν άτομα με προβλήματα / φλεγμονές στις αρθρώσεις και αθλητές, συνήθως μαζί με γλουκοσαμινη, χονδροιτινη και msm.

η δράση του είναι αντιφλεγμονωδης αλλα βοηθάει και τα κόκαλα και τους τένοντες.

δεν υπάρχουν ακόμα πολλές μελέτες αλλα τα αποτελέσματα ως τώρα φaiνονται ενθαρρυντικά. εγώ έχω ξεκινήσει να το δίνω, μαζί με αλλα.

κάντε μια αναζήτηση αν θέλετε για να μην κάνω copy/paste εδώ όλα τα κατεβατά...

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
έχει διαγνωστεί δυσπλασια . δίνω το supercissus της usplabs και στο σκύλο, και σε εμενα για τα γόνατα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
καταλαβαινω οτι δινεις ομως και ιατρικα σκευασματα για να καλυφθεις στα "σιγουρα"
εγω τα εμπιστευομαι...απο τα αποτελεσματα στο σκυλο μου, αλλα για αλλες περιπτωσεις.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Εφόσον δεν έχουν γίνει σοβαρές μελέτες δεν γνωρίζουμε καν τις πιθανές παρενέργειες. Πειράματα δεν κάνω ούτε στο εαυτό μου, ούτε στα σκυλιά μου.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα τα βότανα σε σχέση με τα φάρμακα!!Δεν θα έδινα όμως κάτι στον σκύλο μου(εγώ θα έπαιρνα)χωρίς να υπάρχει κάποια σεβαστή μελέτη πάνω στο θέμα!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
παρενεργειες μπορει να εχουν και τα φαρμακα....η ιατρικη ειναι χημεια...και εξελισσεται διαρκως...
αυτο που μας λενε παρτε σημερα...μεθαυριο αποδεικνυεται καρκινογονο...
για εμενα, σκεπτικοι πρεπει να ειμαστε για τα φυτικα, αλλα και ποσο μαλλον για τα χημικα σκευασματα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Kαι τα φυτικά χημεία είναι...
Όλη η φαρμακοθεραπεία χημεία είναι με άλλοτε, άλλες σοβαρότερες η ηπιότερες παρενέργειες....
Άπειρα φυτικά προιόντα είναι άκρως καρκινογόνα, όπως κι άπειρα κατασκευασμένα σε ένα εργαστήριο!

Το ζήτημα είναι σε αυτά που δεν έχουν μελετηθεί ενδελεχώς, είτε είναι φυτικά, είτε είναι συνθετικά, πως μπορείς να ξέρεις αν σχετίζονται με κάτι μακροπρόθεσμο!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
με τις ταπινές μου γνώσεις (φαρμακευτική σπουδάζω)ξέρω οτι ο δηλητηριώδης κισσος χρησιμοποιείται στην ιατρική ως καταπραιντικό για αρθρώσεις και συνδ.έσμους και εμπλαστρο στις δερματοπάθειες....κάτι το εφε της υπεραιμίας....
είναι επίσης αντιπηκτικό....εγώ σε σκύλο δεν θα το έδεινα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Παντως ο μορφεας ειπε για συμπληρωμα και οχι για φαρμακο.
Αν αυτο πωλειται πλεον στα ραφια των φαρμακειων το πιο πιθανο ειναι να εχει περασει καποια τεστς και απο τον εοφ ,για να παρει εγκριση.
Να συμπληρωσω πως δεν γνωριζω το συμπληρωμα αυτο ,καποιες σκεψεις εθεσα.

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
η αλήθεια είναι άλλο φάρμακο άλλο συμπλήρωμα..... ο ΕΟΦ όταν εγκρίνει κάτι απλά βγαίνει στην αγορά .... το θέμα είναι αν δίνεται το σκεύασμα στις ενδείξεις του .... ή αν κάποιος το συστήνει και για κάτι άλλο εκτός ενδείξεων.(πράγμα το οποίο συνηθίζεται χωρίς να είναι πάντα κακοπροαίρετη πράξη)