κουτάβι κοιμάται περισσότερες ώρες

zuccheros

Well-Known Member
5 Οκτωβρίου 2013
46
0
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα, ο Alegro συμπληρώνει όπου να ναι τους 3 μήνες και τις τελευταίες μέρες κοιμάται πολύ περισσότερο απότι έκανε τις 3 προηγουμενες εβδομαδες,ενώ παλιότερα έκλεινε 1.5 ώρα για να σηκωθεί τάρα κλείνει και 2.5 ωρες. καθώς μεγαλώνει του έχω αυξήσει και την τροφή. λέτε να έχει επηρεαστεί;υπάρχει λόγος να ανησυχήσω;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μονο δυομισυ ωρες κοιματε..?? εμενα η μικρη κλεινει 10ωρα απο τετοια ηλικια εκτος και αν ακουσει κατι στον υπνο και αρχιζει τα γαβγιζματα και τα πανω κατω περα δωθε,,,,

zuccheros

Well-Known Member
5 Οκτωβρίου 2013
46
0
ΑΘΗΝΑ
κοιμαται 2,5 ωρες συνεχομενα και μετα ξυπναει και μετα ξανακοιμαται,απλα μέχρι προσφατα κοιμοταν πολύ λιγοτερο...παντως έχει ενεργεια οταν ξυπναει.

bull53

New Member
4 Νοεμβρίου 2013
1
0
Εμένα ο δικός μου κοιμάται 27 λεπτα συνεχομενα μετα ξυπναει για μια ωρα και κοιμαται παλι. Ειναι φυσιολογικό; Μηπως πρεπει να του αυξησω τις βολτες του; Η ξηρα τροφη βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις;
Θα ρωτουσα τον κτηνιατρο μου αλλα πεθανε.
Ειμαι παρα πολυ μπερδεμενος

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμένα ο δικός μου κοιμάται 27 λεπτα συνεχομενα μετα ξυπναει για μια ωρα και κοιμαται παλι. Ειναι φυσιολογικό; Μηπως πρεπει να του αυξησω τις βολτες του; Η ξηρα τροφη βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις;
27 ακριβως? όχι μιση ώρα ας πουμε ε? Και τώρα που πεθανε ο κτηνιατρος σου θα μεινει ανευ κτηνιατρικής περιθαλψης το σκυλι οποτε δεν χρειάζεται να βρεις νέο?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
και είναι λογικό....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τα κουτάβια μπορούν να κοιμούνται και 18 ώρες την ημέρα....
ευτυχώς!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Μπουκώματα με αλατόνερο

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
trooool

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
ο mike οταν ηταν πιο μικρος παιζαμε και ξαφνικα οπως ετρεχε ξαπλωνε και κοιμοταν :p