κοψιμο στην πατούσα

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
καλησπέρα..χθές το σκυλάκι μου έκοψε πάρα πολύ βαθιά το πέλμα του..αμέσως πήγαμε στο γιατρό και του έκανε ράμματα και φορέσαμε αυτό το κολάρο που είναι σαν φωτιστικό για να μην μασάει τη γάζα..είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; τον βγάζατε βόλτα; γιατί ο γιατρός μου είπε πως με το "παπουτσάκι" που δημιουργήθηκε από τη γάζα μπορεί να βγεί αλλά όσο το πιέζει τόσο πιο δύσκολα θα κλείνει η πληγή..το θέμα είναι ότι χθες ήταν η πρώτη βόλτα μετά το 3 εμβόλιο και ανησυχώ για την κοινωνικοποίηση του..είναι και πιτμπουλάκι..δεν μας παίρνει άλλο μέσα..καμία συμβουλή;
συγνώμη αν σας κούρασα είμαι νέα ιδιοκτήτρια και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εαν το παθαινες και εσυ ποια θα ηταν η προτεραιοτητα σου,,??? να κλειση η πληγη η να πας βολτα με κινδυνο να ανοιξει ξανα η πληγη να μολυνθει και να γινει χειροτερη η κατασταση,,,??? ,,,

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
εαν το παθαινες και εσυ ποια θα ηταν η προτεραιοτητα σου,,??? να κλειση η πληγη η να πας βολτα με κινδυνο να ανοιξει ξανα η πληγη να μολυνθει και να γινει χειροτερη η κατασταση,,,??? ,,,
να κλείσει η πληγή φυσικά..απλά αυτό το παπουτσάκι δεν ανοίγει τόσο εύκολα..μιλούσα για πολύ λίγο βόλτα κανένα τεταρτάκι..απλά δεν ξέρω ούτε αυτό αν πρέπει..πφφ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δώσε προτεραιότητα στο να κλείσει η πληγή. Σ'αυτό το σημείο, είναι αρκετά δύσκολο. Και αν μπορείς παίρνε τον αγκαλιά και έξω για κοινωνικοποίηση. Πως την έκοψε τόσο πολύ;

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Περαστικά σας!!!!
Αγκαλίτσα και βόλτα για κοινωνικοποιήση ή και βόλτα με το αμάξι!!!
Υπομονή!!!

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
Περαστικά σας!!!!
Αγκαλίτσα και βόλτα για κοινωνικοποιήση ή και βόλτα με το αμάξι!!!
Υπομονή!!!
ευχαριστούμε πολύ..όσο μπορώ λίγο λίγο τον παίρνω..αλλά είναι 10 κιλά και δεν μπορώ πολύ:p

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
Δώσε προτεραιότητα στο να κλείσει η πληγή. Σ'αυτό το σημείο, είναι αρκετά δύσκολο. Και αν μπορείς παίρνε τον αγκαλιά και έξω για κοινωνικοποίηση. Πως την έκοψε τόσο πολύ;
δεν ξέρω ακριβώς..έχω μία υποψία από ένα πλακάκι που έχει έξω από την πολυκατοικία που έχει βγει από το δρόμο και ήταν παρατημένο..μάλλον πάτησε ή γλίστρησε εκεί πάνω και κόπηκε..αλλά δεν φαντάστηκα ότι κόβουν τόσο πολύ αυτά..

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
περαστικα του! ποσο μηνων ειναι? αν δεν μπορεις να τον βγαζεις εξω στην αγκαλια σου να ερχεται κοσμος σπιτι να κοινονικοποιηθει (οχι τοσο οσο στην βολτα αλλα κατι ειναι και αυτο..)

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
περαστικα του! ποσο μηνων ειναι? αν δεν μπορεις να τον βγαζεις εξω στην αγκαλια σου να ερχεται κοσμος σπιτι να κοινονικοποιηθει (οχι τοσο οσο στην βολτα αλλα κατι ειναι και αυτο..)
ευχαριστώ..είναι 3 μηνών και μία εβδομάδας και επειδή πρέπει να περιμένεις όλα τα εμβόλια πέρασε αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι και αγκαλιά έξω μέχρι τα 5-6 κιλά τον πήγαινα όσο αντεχα..αλλά τώρα ειναι 10:p έρχεται κόσμος να δει τον τραυματία..απλά οι ανησυχίες μου είναι με τα άλλα σκυλάκια..δεν θέλω να έχω πρόβλημα μετά..

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Περαστικά του... Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα στην κοινωνικοποίηση για 10 μέρες παραπάνω.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δώσε προτεραιότητα στην πληγή γιατί κόψιμο στην πατούσα, αν είναι βαθύ, μπορεί να κάνει μήνες να επουλωθεί αν δεν το προσέξεις. Ευτυχώς είναι μικρός και ελαφρύς ακόμα και έτσι η αποθεραπεία ίσως να είναι πιο σύντομη λόγω του χαμηλού βάρους.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Σήμερα παρατήρησα στο πίσω πόδι της πατουσας της μικρής μια πληγή.
Την γλυφει συνέχεια και εχει φύγει ένα κομματάκι 3 εκ αυτό που είναι δεξιά πίσω, όχι το μεγάλο.
Να της βάλω κάτι ή να την αφήνω να το γλυφει για να το θρέψει;