κυστη στην παρεγκεφαλιτιδα!!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
δυστηχως πριν 1,5 μηνα εκανα ευθανασια τον BLADE μου επειδη ειχε κυστη στην παρεγκεφαλιτιδα!!

με αποτελεσμα να χανει την ισοροποια του και να ειναι συνεχως σαν να βγηκε απο χειρουργειο!!

μετα απο ακτηνογραφιες για μην τυχων δυσπλασια (που δεν ειχε) οδηγηθηκαμε σε αυτο το συμπερασμα!! 4 κτηνιατροι ειπαν το ιδιο και για αυτο τον καναμε ευθανασια!!:(

αυτο ειναι μια αρκετα σπανια περιπτωση που γινετε 1/10000 (0,01 τισ χιλιοις) ετσι ελεγε η εγκυκλοπαιδεια αλλα και οι γιατροι που τον πηγα!!

το κακο ειναι οτι οσο πηγενε χειροτερευε και ηταν πολυ δυσκολα για αυτον!!
ηταν μονο 10 μηνων και οταν ηταν 8 περπατουσε απλα με μια σχετικη δυσκολια στα 10 επεφτε ξαφνικα κατω μονος του!! (ουτε σκαλι δεν μπωρουσε να κατεβει μονος τους)

δεν ηθελα να των τυραννησω αλλο!!!

ευχομαι να μην το παθει ποτε κανενας αυτο!!:(

Υ.Γ τωρα πηρα ενα μικρο πιτμπουλακι τιγρε!! καποια στιγμη θα ανεβασω φοτος!!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
ειχα ανεβει ο ιδιος στην σερβια και τον ειχα παρει!! μαλιστα ο εκτροφεας του μου ειπε να μου στειλει αμεσως αλλο σε παρα πολυ πιο χαμηλη τιμη!!

βεβαια δεν πηρα γιατι δεν μπορω σταφορντ αλλο και να μην ειναι ο μπλειντ μου!! (συνεσθηματικης αποψεως)

ετσι πηρα πιτ!!

οσο για τις εξετασεις οχι δεν καναμε καποια αλλη εξεταση εφοσον τα σημαδια της απωλειας ισσοροποιας ηταν εμφανη σε εντονο βαθμο (σε σημειο να πεφτει στο ισωμα)

και δεν ειχε πουθενα δυσπλασια (και στα 4 ακρα)
και δεν ειχε καποια μολυνση στα αυτακια του που και αυτο μπωρει να προκαλεσει απωλεια τοτε οδηγηθηκαμε σε αυτο το συμπερασμα!!

εκτοσ απο τους γιατρους που τους πηγα!! οχι μονο στην πολη μου αλλα και σε γειτονικη!! το ιδιο διαβασα και μεσα σε διαφορεσ κτηνιατρικες σελιδες στον ιντερνετ και σε μια περιπτωσ μιας γατας με το ιδιο προβλημα που την εδειξε ο γιατρος στο σκαι που βαζουν μετα τις 4!! (ωραια εκπομπη)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μικρούλι σου και ο Blade να σου μείνει για πάντα στις καλύτερες αναμνήσεις σου!

Είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν "φεύγει" ο αγαπημένος μας σύντροφος....

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
ευχαριστω πολυ παιδια!!

1μερα πριν γινει και 3 μετα εκλεγα σχεδον συνεχεια.. αφηστε που οταν τον πηγενα στον γιατρο το καταλαβε και ουρλιαζε σαν λυκος!!

ευχομαι να μην το περασει κανεις!!

το κακο ειναι οτι εγω επρεπε να παρω αυτην την αποφαση!!(δυσκολο)

εχω κανει ενα φακελο με ολα του τα πραγματα και με ψδ με φοτος και βιντεο γιατι δεν μπορω να τα βλεπω μεσα στο η/υ.

ελπιζω ολα να πανε καλα με τον μικρο-τιν να πω ειμαι και γκαντεμης:(

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Μην σκέφτεσαι έτσι!
Θέλεις να μας παρουσιάσεις τον μικρό σου με φωτο κλπ;;;;;;; (η το έχεις κάνει κάπου αλλού;;; )

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
τι να πω ξερω και γω:confused:

τον εχω σε αλμπουμ στην σελιδα χρηστη εδω στο φορουμ!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Σιμεοναρα μου αν χτυπα ξυλο ξανασυμβει κατι τετοιο εμεις ειμαστε εδω.. Νομιζω οτι οι γιατροι θα μπορουσαν να το ψαξουν λιιγο πιο πολυ.. επρεπε να γινει εστω μια μαγνητικη η κατι αντιστοιχο.. τωρα μη σκεφτεσαι το παρελθον τον εχεις στην καρδια σου.. το μελλον κοιταμε:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr