μαστίνο ναπολιτάνο που κουτσαίνει

george21

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
1
0
καλησπερα σε ολους.εχω ενα μαστινο ναπολιτανο ηλικιας 6 μηνων.εδω κ μια εβδομαδα αρχισε να κουτσαινει.ελαχιστα ομως.το μπροστινο δεξι ποδι.εψαξα μηπως πατησε τπτ αλλα δεν ειχε κατι.μηπως ειναι λογο της γρηγορης αναπτυξης.οποιαδηποτε πληροφορια θα μ ηταν πολυ χρησιμη.σασ ευχαριστω

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
μπορει να εχει χτυπισει. νομιζω οτι ειναι αρκετα μικρο για να βγαλει δυσπλασια. απο το ιντερνετ αντιλαμβανεσαι (εκτος της κανγκο) διαγνωση δεν μπορουμε να βγαλουμε οποτε παρτο και πηγαινε σε καποιο γιατρο να βγαλεται καμια ακτινογραφια να εισαι ησυχος.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
καλησπερα σε ολους.εχω ενα μαστινο ναπολιτανο ηλικιας 6 μηνων.εδω κ μια εβδομαδα αρχισε να κουτσαινει.ελαχιστα ομως.το μπροστινο δεξι ποδι.εψαξα μηπως πατησε τπτ αλλα δεν ειχε κατι.μηπως ειναι λογο της γρηγορης αναπτυξης.οποιαδηποτε πληροφορια θα μ ηταν πολυ χρησιμη.σασ ευχαριστω
Ναι, είναι συχνό φαινόμενο στις μεγαλόσωμες φυλές να παρατηρηθούν ενοχλήσεις, ειδικά στις αρθρώσεις, κατά την ανάπτυξη!
Είναι όμως αρκετά περίεργο να κρατάνε αυτές οι ενοχλήσεις περισσότερο από 1 με 2 μέρες και ακόμα περισσότερο να είναι παρατεταμένες.

Σε κάθε περίπτωση κτηνίατρο για μια σωστή διάγνωση!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μπορει να ειναι παρα πολλα πραγματα που να εχουν συμβει .Ομως δεν θες να βασιστεις μονο σε εικασιες ,επομενως κτηνιατρος και μονο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παρομοιο προβλημα εμφανισε και η δικια μου προσφατα και το ξεπερασε σε 4 – 5 μερες. Μαλλον ηταν τραυματισμος.

... νομιζω οτι ειναι αρκετα μικρο για να βγαλει δυσπλασια...
Ρωτησα τον γιατρο μας εάν υπαρχει περιπτωση να οφειλεται σε δυσπλασία και μου ειπε ότι δεν εμφανιζεται σε μπροστινο ποδι. Ισχυει αυτό?
Επισης μετα από σχετικη ερωτηση απεκλεισε να οφειλεται στην αναπτυξη.

Το κανω θεμα γιατι αρχισα να εχω καποιες αμφιβολιες για τον κτηνιατρο.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ρωτησα τον γιατρο μας εάν υπαρχει περιπτωση να οφειλεται σε δυσπλασία και μου ειπε ότι δεν εμφανιζεται σε μπροστινο ποδι. .
για ρωτα τον elbow dysplasia που εμφανιζεται.

κανονικα αυτος ειναι να του παιρνουν την αδεια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.