μια απορια για APBT

leonidasnik

Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
Γεια σας

Ειμαι πλεον κατοχος ενος θυληκου κουταβιου pitbull 3.5 μηνων. Μεχρι στιγμης εχει κυλησει πολυ ομαλα το πραγμα και δεν εχουμε αντιμετωπησει καποιο προβλημα με την μικρη εκτος του δαγκωματος προφανως λογω δοντιων.

Ηθελα να ρωτησω κατι για να τα ξεκαθαρισω στο κεφαλι μου.

Οταν καθομαι στον καναπε με την κοπελα μου και ειναι και η μικρη (Ιρις την ονομασαμε) κατω στο πατωμα, προσπαθει να ανεβει και της λεω 'κατω' και ακουει και παραμενει στο πατωμα. Το θεμα ειναι οτι μετα απο 2-3 προσπαθειες να ανεβει και μετα απο 2-3 δικα μου 'κατω'΄παραμενει κατω αλλα με κοιταει κα αρχιζει να γαυγιζει και να ψιλογρυλιζει αλλα οχι με κακια απλα με ενα υφος του τυπου γιατι εσυ εισαι πανω και οχι εγω.

Αυτο μπορει να θεωρηθει σαν μια προσπαθεια απο μερους της να επιβληθει πανω μου ή οχι;

Ευχαριστω πολυ καλη χρονια σε ολους και συγνωμη αν σας ζαλισα
Λεωνιδας

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αφού σε υπακούει, διόρθωσε και τη γκρίνια της. Θα το χωνέψει κάποια στιγμή ότι ο καναπές είναι για τα δίποδα μόνο.

leonidasnik

Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
Χαχαχα. Οκ. Απλα την καλομαθανε οι δικοι μου στις γιορτες με τους καναπεδες και δεν μπορει τωρα. Θελει καναπε ο κωλος της. Δεν πειραζει θα συνηθησει και θα μαθει.
Ευχαριστω

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Καταρχήν να σου ζήσει η μικρή.

Οσο αφορά το θέμα που έχεις ειναι σιγουρα μια προσπαθεια της μικρης να μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα (είτε ειναι ο καναπές, είτε ειναι κατι άλλο αργότερα) και προσπαθεία να βρει την φόρμουλα να το πετύχει.

Εσύ απο την πλευρά σου να είσαι απόλυτος. Μην αναιρέσεις ΠΟΤΕ εντολή που έχεις δώσει γιατι μια φορά αρκεί για να το δοκιμάσει ξανα και ξανά.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Καταρχήν να σου ζήσει η μικρή.

Οσο αφορά το θέμα που έχεις ειναι σιγουρα μια προσπαθεια της μικρης να μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα (είτε ειναι ο καναπές, είτε ειναι κατι άλλο αργότερα) και προσπαθεία να βρει την φόρμουλα να το πετύχει.

Εσύ απο την πλευρά σου να είσαι απόλυτος. Μην αναιρέσεις ΠΟΤΕ εντολή που έχεις δώσει γιατι μια φορά αρκεί για να το δοκιμάσει ξανα και ξανά.
+1

και συνετισε τους δικους σου να μην το αφηνουν
,γιατι το σκυλι μπερδευεται οταν αλλος το αφηνει και αλλος οχι...
(κλασικο προβλημα που πολλοι εχουμε με συγγενεις/φιλους, ειδικα μεγαλυτερης ηλικιας που ο,τι λεμε απ'το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει...και μετα ''φταιει'' ο σκυλος...)

leonidasnik

Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Οντως αυτο το θεμα με τους συγγενεις που περνανε την μικρη και την βαζανε πανω σε κρεβατια καναπεδες κτλπ εφταιξε αρκετα. να δω σε 4 μηνες που θα την ξαναδουν και δεν θα ειναι αυτη η μικρουλα κουταβινα, αν αρχισει να πηδαει πανω τους τι θα κανουν. χαχαχ. (αστειο)