...μπέμπα 30 ημερών...

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τυχερη στην ατυχια της η μικρουλα, ο Θεος της εδωσε δυναμη να φωναξει με ολη της την δυναμη και ακουσε την κουτα ο υπαλληλος που εργαζεται στο πετ σοπ της γειτονιας μου... οταν την ανοιξε ειδε μεσα 8 κορμακια αψυχα και την μικρη να φωναζει με ολη της δυναμη!!
τα παρατησαν φαινεται απο χτες το βραδυ, μιας και η κουτα ηταν μουσκεμα απο την βροχη.

(ψυχη δεν εχουν μεσα τους??? .. τι ρωταω ..)

Στο μαγαζι που παρατησαν τα ατυχα μικρα, εμπορευται καθαροαιμα και δεν μπορουσε να βαλει μεσα την μικρουλα..:mad: αδειασε την κουτα απο τα νεκρα και αφησε μονο την μικρη ομως εξω! στο κρυο! ουτε καν αλλαξαν κουτα!!!:mad::(

Για καλη της τυχη περασε μια φιλη και οταν καταλαβε τι εγινε αρπαξε την κουτα και μου την εφερε κατευθειαν!
αφου βαλαμε την μικρη σε θερμαστρα, την ταισαμε και εφαγε τον αμπακο η καυμενη, δλδ μονο γαλα πινει... αν και της μουλιασαμε ξηρα της ειναι δυσκολο ακομα... την πηγα στον γιατρο, σε γενικες γραμμες την ειδε καλα .. αλλα ειναι υπο παρακολουθηση.. σπιτι μου!:D !

Δυναμη η μικρουλα που λετε... δεν της αξιζει μια καλη οικογενεια?

μα κοιταχτε ενα μουτρονι!!
DSC00813..jpg DSC00810..jpg
DSC00826..jpg

DSC00803..jpg

Πραγματικα ειναι τελεια!! βγαζει ολους τους μωρουδιακους ηχους! κοιμαται στο crate μαζι με το ραδιοφωνακι και αγκαλια το αρκουδακι σαν αγγελουδι!! δεν χορταινω να την κοιταω!!

Δεν ξερω τι σοι θα γινει... υπολογιζω μεσαιο , μπορει προς μικρο ειναι tiny βεβαια ειναι μικρο ακομα.... ομως σιγουρα οπως ολα θα γινει πιστη συντροφος!!

Αν ενδιαφερται καποιος στα σοβαρα ας μου κανει ενα τηλεφωνακι στο 210.8837145 :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πάλι έμπλεξες εσύ ?

Βρε κάθε φορά μας αγχώνεις εκ νέου..

Η λιλιπούτεια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
Εύχομαι και για αυτήν ότι καλύτερο...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ευχαριστουμε για τις ευχες!!!
ασε Σταματια... κανω και αλλη δουλεια.. με βαρεθηκα και εγω η ιδια!!

για 2ο ειναι κανεις??? ο ice που ειναι??? :p

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
ευχαριστουμε για τις ευχες!!!
ασε Σταματια... κανω και αλλη δουλεια.. με βαρεθηκα και εγω η ιδια!!

για 2ο ειναι κανεις??? ο ice που ειναι??? :p
Μας βάζεις σε πειρασμό....καλότυχη να είναι...!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Λοιποοοοον.... η μικρη απο ντροπαλο σπορακι μετατρεπεται σε δαγκωνιαρικο κροκοδειλακι!!!.. ρε σεις αυτο βγαζει και ηχους γρυλισματος! ο Σαγκα και ο Φριξος δεν την κοιτανε με τοση αγαπη πια.. ολο την μαλωνουν... αυτη δεν μασαει μια.. παει με το στομα ανοιχτο και οτι βρει να τσακωσει...
Ο μεγαλος δε, αν και τον χαρακτηριζει η καλοσυνη, την μαλωνει συχνα αλλα δεν την πειραζει.. μονο ακουω κατι να βρυχαται ολη την ωρα.. βεβαια εχει και τα δικια του γιατι ολο παει και του δαγκωνει το αυτο του και την ωρα και τα ποδια ... γενικα μας εχει σπασει τα νευρα! :D

νομιζεται οτι μπορει να την πειραξει?

προσωπικα δεν νομιζω.. αλλα για πειτε και εσεις.. ξερω γω.. μη την κανει μια χαψια και την ψαχνω...
επισης .. εσεις που παιρνετε κουταβια... τα συγχαρητηρια μου!!!!!!!!!!

ετσι που λετε κροκοδειλος η μικρη!! superman τι κανω??

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχα!! αχ μαρια αχ μαριω!!!
κατουρομηχανη αυτο το μικρο~! μα καλα που τα βρισκει ρε φιλε?????

εν τελει ο μεγαλος την μαλωσε πολυ δυνατα.. πεταχτηκε η μικρη στην αλλη γωνια με τσιριδα.. δεν προλαβα να δω τι εγινε.. αλλα δεν την χτυπησε να πεις.. ειναι μια χαρα.. ομως μαζευτηκε λιγο.. δεν εχει πολλα πολλα με τον μεγαλο πια.. μας μενει ο Φριξος με τα ωραια μουστακια... τον εχει λυπηθει η καρδια μου...

cgri1976

Well-Known Member
Στο μαγαζι που παρατησαν τα ατυχα μικρα, εμπορευται καθαροαιμα και δεν μπορουσε να βαλει μεσα την μικρουλα..:mad: αδειασε την κουτα απο τα νεκρα και αφησε μονο την μικρη ομως εξω! στο κρυο! ουτε καν αλλαξαν κουτα!!!:mad::(
τι κανει;;;; καθαροαιμα;;;; πολυ θα το ηθελε.....
δυο γνωστοι μου ειχαν παρει σκυλι απο εκει, ενα λαμπραντορ που τωρα εχει δυσπλασια, και ενα πινσερ που τελικα δεν ειναι πινσερ ειναι manchester terrier....και τελος και εγω ειχα παρει απο αυτο το μαγαζι, πριν μαθω για το φορουμ και οτι δεν παιρνεις σκυλι απο πετ σοπ, και την τριτη ημερα αρρωστησε και της ακυρωσα την αγορα....
η γυναικα σε πουλαει κα σε αγοραζει χωρις να το καταλαβεις!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μμμμμ.... σαχλαμαρες... :p

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!!! :D

ψαχνω ονομα....

Στην μικρη εγινε προωθηση απο το pitbullrescue.gr , και ειχα 2 τηλεφωνα... και στα 2 η πρωτη και βασικη ερωτηση ηταν... "ειναι καθαροαιμο?"
Μαγκες.. αυτες οι ευκαιριες αλλου.... εμεις εχουμε ααααλλες ευκαιριες.. ;)
ευκαιριες τυπου corsa '01 ...και ακομα παει παντου και δυνατα!!!! :D :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μήπως... Λίνα? (από το κροκοδειλίνα)

Μπράβω βρε kasi, είσαι ψυχούλα! Και τι έχει δηλαδή το corsa του 1? Νεό νέο είναι ακόμα, πάνω στα ντουζένια του! Κι είναι και οικονομικό όχι σαν τον καταπιώνα βενζίνης που οδηγάει η Άλλη

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.312
Μέλη
20.073
Νεότερο μέλος
Japetus