μπερδεμένος..(Αγορά κουταβιού)


vouty

New Member
23 Απριλίου 2007
3
0
Καλήμερα σ΄όλους καταρχίν! Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ενα σκυλάκο αρκετό καιρό τώρα και το ψάχνω αρκέτα πριν πάρω την τελική απόφαση. Χθες πήγα με την κοπέλα μου σε ενα πετ σοπ/μπουτικ στην αθήνα για να δούμε από κοντά πως ειναι τα κουτάβια που ψάχνουμε. (είμαστε ανάμεσα σε 3 φυλές). Εγω ειμαι αντίθετος στο να αγοράσουμε κουτάβι απο πετ σοπ και οπώς εχω διαβασεί και το φόρουμ σχεδόν όλοι εχούν την ίδια άποψη. Αυτο που μου έκανε εντύπωση όμως και στάθηκε αφορμή στο να ανοίξω αυτό το θέμα ειναι οτι το συγκεκριμένο πετ σοπ συνεργάζεται με ένα απο τα πιο γνώστα εκτροφεία-εκπαιδευτήρια στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άλιμο. Μου είπε οτι αμα αγοράσουμε απο εκεί κουτάβι θα έχουμε 3 μαθήματα δωρεάν + μελλοντικές εκπτώσεις στα διάφορα προγράμματα εκπαιδεύσεως που έχουν. Το συγκεκριμένο εκτροφείο-εκπαιδευτήριο το ξέρω απο πρώτο χέρι γιατί ειχαμε εκπαιδέυσει εκεί τον προηγούμενο σκυλο που είχαμε και είχαν κάνει πολύ καλη δουλεία.
Κλείνοντας η απορία μου είναι η εξής: δεν είναι λίγο αντιφατικό να προτρέπουν από εκεί να αγοράσουμε κουτάβια από πετ σοπ ??
 


Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Μπα δε μου φαίνεται αντιφατικό. Ο εκπαιδευτής άσχετα απ' το αν είναι καλός ή κακός σαν εκπαιδευτής, είναι και επιχειρηματίας.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Υποψιάζομαι σε ποιο εκπαιδευτήριο αναφέρεσαι…
Πότε άρχισαν να κάνουν εκτροφή στο συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο, σε ποιες εγκαταστάσεις και κάτω από ποιες συνθήκες? :roll:
Εγώ όταν έκανα έρευνα για να καταλήξω σε ποιον εκπαιδευτή θα εμπιστευτώ την εκπαίδευση του σκύλου μου, έτυχε να το επισκεφτώ δεν μπόρεσα να σταθώ ούτε μισή ώρα από την βρώμα και την έντονη μυρωδιά αμμωνίας που κατέκλυζε το χώρο…
Όπως και να ‘χει μην αγοράσεις σκυλί από pet shop. Πάρε τηλέφωνο τον ΚΟΕ να σου δώσουν τηλέφωνα εκτροφέων ή πήγαινε μια βόλτα αύριο από την έκθεση και μίλησε από κοντά με εκτροφείς, δες τα σκυλιά τους και πήγαινε να τους επισκεφτείς στο χώρο τους.
Πράξε υπεύθυνα και απέφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες ενέργειες.
Μόνο έτσι θα αποφύγεις (στο μέτρο του δυνατού) μελλοντικά προβλήματα. :wink:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.807
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf