μπερδεύτηκα!!

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ίδια ερωτηση εδώ μέσα,αν θυμάστε κάτι παρακαλώ να μου το παραθέσετε να μην σας ζαλίζω:):)Λοιπόν αύριο έχω κανονίσει να πάω τη μικρή για στείρωση.Της έχει έρθει μόνο μια περίοδος και μέτα τον κύκλο της παρατήρησα ότι είχε πρηστεί το στήθος της,την πήγα στην κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν ήταν ψευδοκύηση γιατί δεν έβγαζε γάλα.Αυτό έγινε πριν απο 2 εβδομάδες,και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει γάλα και η γιατρός μου έιπε ότι μπορεί να πρηστηκε το στήθος της απλά γιατί της ήρθε περίοδος και μάλλον άλλαξε το στήθος της...Ξέρω ότι για να γίνει στείρωση πρέπει φυσικά να "θεραπεύσουμε" πρώτα την ψευδοκύηση.Μήπως λοιπόν πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη μήπως τελικά καταβάσει γάλα?2 μήνες είναι πρησμένη όμως,αν ήταν ψευδοκύηση δεν θα είχε κατεβάσει γάλα μέχρι τώρα?Οντως υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει το σώμα της όπως συμβαίνει στους ανθπώπους?Να κάνω την στείρωση αύριο η μήπως κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να συμβουλευτώ κι άλλον κτηνίατρο(αν και έχω καποια εμπιστοσύνη στην δικιά μου):confused::confused:ααααχχχχ βοήθεια,μην κάνω κάτι λάθος...

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Last edited:

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
αχ τα έχω διαβάσει αλλά δεν αναφέρεται η δικιά μας περίπτωση...Τελικά κάνεις δεν έχει μια συμβουλίτσα να με βοηθήσει λιγουλάκι???

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Λες grdane?Σε μισή ώρα έχω ραντεβού για τη στείρωση,να την ακυρώσω λοιπόν?Βέβαια δεν είχα σκοπό να την πάω και να την αφήσω κατευθείαν για στείρωση,θα συζητήσω πρώτα με την κτηνίατρο...εντάξει της έχω εμπιστοσύνη ειδικά στο θεμα χρημάτων,ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάτι για να πάρει λεφτά οπότε πιστεύω οτι είναι ευσυνείδητη γιατρός και δεν κάνει την στείρωση με κίνητρο το χρήμα...Τους προβληματισμούς μου εκφράζω,μην με παρεξηγείτε...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tι απάντηση έδωσε ο ιατρός σε αυτήν την ερώτηση?

Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία μπορείς να το αναβάλεις μέχρι να σιγουρευτείς παίρνoντας και άλλες γνώμες ιατρών.

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.309
patra
grdane.blogspot.com
ναι εχεις δικιο... απλα επειδή είναι εξειδικευμενοι( προβληματισμοι)....
και δεν ξερω ποσοι εχουν τις γνωσεις για σιγουρη ενημερωση ισως γι αυτο και δεν εχεις παρει απαντηση ακομη από αλλους συμφορουμιτες.....
γι αυτο και προτεινα κι εγω κτηνιατρο....
αν εχεις εμπιστοσυνη απο την γιατρο σου... τοτε... εσυ αποφασιζεις...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ, αν έχεις αμφιβολίες, είμαι υπέρ της άποψης να το συζητήσεις με την κτηνίατρό σου κι αν ακόμα δεν είσαι σίγουρη πάρε και δεύτερη άποψη!

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!Αυτή τη στιγμή το μικρό μου μουσμουλάκι κάνει τη στείρωση του.Η κτηνίατρος με καθησύχασε ότι το πρήξιμο δεν θα έφευγε ποτέ και ότι απλά μέτα τον πρώτο οίστρο πρήστηκε λίγο.Ετσι κι αλλιώς πάνε 2 μήνες που είναι πρησμένη,αν ήταν ψευδοκύηση θα είχε κατεβάσει γάλα μέχρι τώρα...Λοιπόν θα περιμένω μέχρι το απόγευμα να πάω να παραλάβω την μικρή μου...Αντε να πάνε όλα καλά...Ευχαριστώ και πάλι!!!

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
Μόλις την πήρα την μικρή από την κτηνίατρο,όλα πήγαν καλά,μαζί με την στείρωση της βγάλαμε και ένα δοντάκι παιδικό που δεν είχε πέσει και της κάναμε και καθαρισμό δοντιών...Τώρα κοιμάται στο κλουβάκι της...Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini