Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ίδια ερωτηση εδώ μέσα,αν θυμάστε κάτι παρακαλώ να μου το παραθέσετε να μην σας ζαλίζω
Λοιπόν αύριο έχω κανονίσει να πάω τη μικρή για στείρωση.Της έχει έρθει μόνο μια περίοδος και μέτα τον κύκλο της παρατήρησα ότι είχε πρηστεί το στήθος της,την πήγα στην κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν ήταν ψευδοκύηση γιατί δεν έβγαζε γάλα.Αυτό έγινε πριν απο 2 εβδομάδες,και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει γάλα και η γιατρός μου έιπε ότι μπορεί να πρηστηκε το στήθος της απλά γιατί της ήρθε περίοδος και μάλλον άλλαξε το στήθος της...Ξέρω ότι για να γίνει στείρωση πρέπει φυσικά να "θεραπεύσουμε" πρώτα την ψευδοκύηση.Μήπως λοιπόν πρέπει να περιμένω λίγο ακόμη μήπως τελικά καταβάσει γάλα?2 μήνες είναι πρησμένη όμως,αν ήταν ψευδοκύηση δεν θα είχε κατεβάσει γάλα μέχρι τώρα?Οντως υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει το σώμα της όπως συμβαίνει στους ανθπώπους?Να κάνω την στείρωση αύριο η μήπως κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να συμβουλευτώ κι άλλον κτηνίατρο(αν και έχω καποια εμπιστοσύνη στην δικιά μου)
ααααχχχχ βοήθεια,μην κάνω κάτι λάθος...