ναλου το αδεσποτακι


nalu

New Member
25 Φεβρουαρίου 2022
1
0
20
η ναλου ειναι 6 μηνων ημιαιμο ( αγνωστη φυλη ακομα) και ηταν αδεσποτακι . Την πηραμε απο το δικεπαζ και ειναι πολυ φοβικη, με ανθρωπους και ηχους , δυστηχως δεν γνωριζω εαν φοβαται και τα αλλα σκυλακια διοτι δεν εχω καταφερει να την βγαλω εξω ακομα. την εχω 4 μερες και μας εχει συνιθησει πολυ καλα μπορω να πω. Οσο για την αναγκη της τα κανει στις πανες τις ( τις περισσοτερες φορες ) . Της βαζω το επιστηθιο και τον οδηγο δεν εχει θεμα οταν περνω τον οδηγο να περπατήσουμε μουλαρωνει και ξαπλωνει κατω. Επισης καθε φορα που την δελεάζω να ερθει προς τον διαδρομο της πολυκατικοιας με λιχουδιες ερχεται μεχρι ενα σημειο και μετα κλαιει και μπαινει παλι μεσα στο σπιτι. Πραγματικα δεν εχω ιδεα πως να την καταφερω να βγουμε βολτα, εαν καποιος γνωριζει θα θελα πολυ να μου απαντησει, ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!!
 

Attachments



medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Συγχαρητηρια για την υιοθεσία, κούκλα η μικρή, να έχετε μια όμορφη συμβίωση. :love:

Για 4 μέρες τα πάτε πολυ καλά, είναι πολυ μικρό διάστημα για να νιώσει ασφάλεια στο νέο χώρο και να σας εμπιστευτει, μπορεί να χρειαστούν παραπάνω μέρες ή ακόμα και μήνες. ( Για να σε παρηγορίσω, εχω 2 φιλοξενούμενες πολυ φοβικες και δεν εχουν βγει απο το δωμάτιο να πάνε στο διπλανό 25 μέρες δε το συζητάω καν για να φτάσουν στο διάδρομο της πολυκατοικίας ή να κατσουν να βάλουν στηθόλουρο)

Δωσε της χρόνο, ασε την να ηρεμήσει, συνέχισε όμορφα με σταθερό πρόγραμμα, τάιζε την συχνά με το χέρι να σας πάρει με καλό μάτι, φόρα της τον οδηγό αφου τον δεχεται μέσα στο σπίτι κάποιες ώρες με το λουρι και δωσε τις κίνητρα να κινείται μόνη της με αυτον να τον συνηθίζει πχ κροκέτες στο πάτωμα διάσπαρτες (με επίβλεψη το λουρί πάντα), προσπάθησε μεσα στο σπίτι δηλαδή να περπατήσει αρχικά με αυτον , λιχουδιές οταν κάνει πρόοδο κτλ. Ισως και να δοκίμαζες να ερχονται γνωστοί σου σπίτι να συνηθίζει και άλλες φάτσες , ατομα φυσικά που θα την πλησιάσουν όμορφα χωρις απότομες αντιδράσεις κτλ.

Σίγουρα κάποιος άλλος θα σε συμβουλέψει καλύτερα απο μένα, πειραματίζομαι και εγω αυτο το διάστημα οπως καταλαβες....
 
Last edited:
  • Wow
Reactions: Aliki V.


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3