να υιοθετήσουμε πρώην αδεσποτάκι?

elg

Member
4 Αυγούστου 2009
7
0
Sara West εννοείται ότι εκπαίδευση χρειάζεται.

Kopritis σ'ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου! Ίσως λοιπόν να ζητήσω τη συνδρομή σου όταν επιστρέψεις!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Sara West εννοείται ότι εκπαίδευση χρειάζεται.
Ναι, ξέρω ότι εσύ το ξέρεις.:) Το ζήτημα είναι το ότι τα όποια καταφύγια, όταν λένε τα καλά του σκύλου, μέσα σ' αυτά δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνουν ότι δε χρειάζεται εκπαίδευση διότι πάντα χρειάζεται. Εδώ πάω να γίνω μέλος του κυνολογικού ομίλου εγώ διότι θα έχω το προνόμιο να πηγαίνω το Μουφ και ενδεχομένως και το άλλο σκυλί που σκέφτομαι να πάρω για έξτρα εκπαίδευση τσάμπα. Π.χ. σκέφτομαι να του αρχίσω flyball διότι έδειξε μια έφεση σ' αυτό όταν τον είχα πάει competitive obedience. Όχι δηλαδή ότι θέλω να τον κάνω πρωταθλητή αλλά καλό θα του κάνει. Θα μπορούσα βέβαια να του κάνω εκπαίδευση στο σπίτι αλλά πρώτον είμαι χαοτική και θα τα θαλασσώσω και δεύτερον κοινωνικοποιείται περαιτέρω.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Εδώ (στην Αμερική) μας κάνουν το ψυχολογικό προφίλ κλπ. αλλά κάνουνε και επίσκεψη για να επιθεωρήσουν το σπίτι και να δουν πού θα ζει το σκυλί. Πριν με εγκρίνουν για υιοθεσία Αυστραλέζου μέχρι και στην κρεβατοκάμαρά μου μπήκαν. Όσο για την εκπαίδευση, αυτή την απαιτούνε και στην περίπτωσή μου ήταν ρήτρα μέχρι και στο συμβόλαιο που υπέγραψα, όπου καθόριζαν μέχρι και τι λουρί θα χρησιμοποιούσα και πόσο μακρύ και απαγόρευαν ο,τιδήποτε είχε έστω και υποψία αλυσίδας.
Τέτοια να μας γράφεις και να μας τρελαίνεις εντελώς!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μια και αναφέρθηκα μάλιστα στους κανονισμούς περί λουριών και αλυσίδων, το μήκος των λουριών ορίζεται στα 6 πόδια (1,80 μ. περίπου) σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες εκτός του Βερμόντ όπου το ορίζουν στα 8 πόδια (2,40 μ. περίπου)! Η αλυσίδα απαγορεύεται όπως και το δέσιμο έξω. Για να αφήσεις σκύλο στον κήπο μόνο του πρέπει να έχεις φράχτη αλλιώς απαγορεύεται. Επίσης πρέπει να έχεις μεριμνήσει να μην πηδάει φράχτες, ή σκάβει από κάτω ή τους ξηλώνει (ονόματα δε λέμε τώρα!:p:D:D), αλλιώς βρίσκεις τον μπελά σου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έλα μωρέ! Σχολαστικοί είναι. Γιατί δηλαδή είναι καλύτερο να είναι 8 πόδια το λουρί αντί για 6 στο Βερμόντ?!:confused::confused::rolleyes::rolleyes::p:p:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης