νεο μέλος (αρχάριος)

androu

New Member
28 Ιουλίου 2012
3
0
Γειά σας, καλώς σας βρήκα,

Προχθές λοιπόν, βρήκαμε στον κήπο της πολυκατοικίας μας 3 σκυλάκια.
Λογικά τις επόμενες μέρες εφόσον δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να τα πάρει θα τα πάμε στον κτηνίατρο για να δούμε τι γίνεται με την υγεία τους και για περαιτέρω πληροφορίες.

Νερό δεν βλέπω να πίνουν, μόνο γάλα αλλά μας είπαν γάλα να μην τους δινουμε γιατί μπορεί να πάθουν κοιλιακά...

Επίσης δεν ξέρω τι ράτσα είναι. Σίγουρα πρόκειται για διαστάυρωση γιατί είναι 3 διαφορετικά αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει περι τίνως πρόκειται και για τι μέγεθος μιλάμε οτι πρόκειται να γίνουν.. ?

Untitled | Flickr - Photo Sharing!

ευχαριστώ.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ρώτα και τον κτηνίατρο που θα πας.
Είναι μικρούλια να καταλάβεις από τις φώτο.
Αν θες όταν πας στο κτηνίατρο ζυγίστε τα και γράψε τα κιλά τους . Αυτά πρέπει να είναι 2-3 μηνών το πολύ

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλησπερα και καλως ορισες στο φορουμ. Καλα ειναι κουκλακια και τα τρια αν και το πρωτο μου φανηκε η πιο φατσουλα. Το αν θα γινουν μεγαλωσομα ή οχι φαινεται απο τις πατουσιτσες τους, ειναι μεγαλες? εχουν κοντα ή σχετικα ψιλα ποδαρακια? :D

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ωραίες φωτογραφίες βγάζεις Αντώνη...
Βγάλε καμιά φωτό να φαίνονται και τα πατούσια...τσέκαρε και κιλά στον κτηνίατρο..
Αυτά, σε συνδυασμό με την ηλικία μπορεί να βοηθήσουν στον υπολογισμό του αναμενόμενου (πολύ χονδρικά) μεγέθους...

androu

New Member
28 Ιουλίου 2012
3
0
έχουν μικρά και κοντά ποδαράκια και μικρές πατούσες
Για το πρώτο και εγώ αναρωτιέμαι με τι πήγε η "μαμά". Πάντως είναι το πιο ήρεμο κάθεται και για να το χαϊδέψεις ενώ τα άλλα 2 άρχισαν να δαγκώνουν. Θα πάνε προσεχώς στον κτηνίατρο για να δούμε τι παίζει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όσες φορες και αν το κοιτάξω, πιθηκάκι το λέω...
με τετοιο χρώμα και μπλε μάτια... αναρπαστο θα γινει!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Το πρώτο έχει δίκιο η ghelly είναι πιθηκακι.
Παιδιά αυτό με τις πατούσες δεν παίζει έχω ζωντανό παράδειγμα τον δικό μου που είναι 12 κιλά και αν δεις τις πατούσες του λες ότι είναι σκυλί που είναι καμία 20 κιλά. Η πατούσε σε σχέση με το σώμα του είναι αρκετά μεγαλύτερες.