προσωπικα, μου συμβαινει πολυ συχνα, σχεδον παντα, να θελω να μοιραστω με αλλα μελη πληροφοριες χρονων που εχω "αποκτησει¨" πανω στις φυλες που αγαπαω και να μην το κανω, η αν το κανω να ειμαι ιδιαιτερα φειδωλη,διοτι νιωθω "υπευθυνη" και σκεφτομαι πως εαν ο νεος ιδιοκτητης δεν ειναι καταλληλος τελικα, η λεγοντας καποια "προτερηματα" της φυλης στο φορουμ, θα στρεψω προς αυτην ανθρωπους που δεν ειχαν σκεφτει ποτε για την συγκεκριμενη.
ουτε εκτροφειο δεν εχω προτεινει και μια φορα που το εκανα, ενιωσα τυψεις αμεσως , την στιγμη που το προτεινα.
κι επειδη το εχω παρατηρησει να συμβαινει και με αλλα μελη εδω (εχω στο μυαλο μου τωρα τουλαχιστον δυο, προμηθεα και μακη -και αν κανω λαθος να με συγχωρεσουν-), θα ηθελα την αποψη σας επ αυτου.
ουτε εκτροφειο δεν εχω προτεινει και μια φορα που το εκανα, ενιωσα τυψεις αμεσως , την στιγμη που το προτεινα.
κι επειδη το εχω παρατηρησει να συμβαινει και με αλλα μελη εδω (εχω στο μυαλο μου τωρα τουλαχιστον δυο, προμηθεα και μακη -και αν κανω λαθος να με συγχωρεσουν-), θα ηθελα την αποψη σας επ αυτου.