ο Νταλκάς

25 Φεβρουαρίου 2018
6
19
41
Καλημέρα! ευχαριστούμε, καλώς σας βρήκαμε! Το όνομα είναι απο την θεία του δοσμένο, λόγο οτι πάντα λάτρευα τα σκυλάκια και ήθελα να πάρω αλλά λόγο συνθηκών δεν ήταν εύκολο. Όποτε για τις αδελφές μου ήταν "ο μεγάλος μου νταλκάς" να πάρω ένα σκυλάκι! :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πως ειναι η καθημερινοτητα σας? Ο χαρακτηρας του Νταλκα? Πες μας λιγα πραγματα. Επισης βαλε μας φωτο να δουμε φατσα.

25 Φεβρουαρίου 2018
6
19
41
Νομίζω οτι όλοι όσοι έχουμε σκυλάκια η ζωή μας είναι περίπου ίδια! όλα περιστρέφονται γύρω απο αυτά! Μένουμε οι δύο μας, οπότε έχει δεθεί υπερβολικά μαζί μου, τον έχω κακομάθει αλλά θεωρώ οτι δεν έχει γίνει εγωιστής και κακός χαρακτήρας! Είναι πολύ χαδιάρης, πολύ φιλικός, αρκετά φωνακλάς. Τώρα είναι στα καλύτερα του γιατί είμαι άνεργη και είμαστε όλη μέρα μαζί! Δεν του αρέσουν τα ταξίδια καθόλου και πολλές φορές μου κάνει και εμετούς στο αμάξι. Αυτό με έχει περιορίσει και μένα αρκετά, αλλά δεν με πειράζει. Είναι τρομερά λιχούδης αλλά είναι κύριος! Δεν παίρνει να φάει απο το τραπέζι, δεν ενοχλεί απλά μόνο σε κοιτάει και μπορεί να γουργουρίσει και λίγο! Αυτά για μας!

Attachments