καλησπέρα σας ευχαρηστω για την αποδοχη σας στην υπεροχη παρεα σας.εχω όπως βλέπεται έναν πριγκιπα στην αγκαλια μου ενα υπεροχο πλασμα που ηρθε σε μενα μολλης 65 ημερων μετα απο ενα τρομερο ταξιδι απο αλεξανδρουπολη μεσα σε κλουβι στο πησω μερος μιας νταλικας και όμως μολλης βγηκε δεν κρηφτηκε δεν εκλαψε ολη νυχτα εφαγε επαιξε και επεσε και κοιμηθηκε στο κρεβατακι του αγκαλια με τα προικια που του ειχα παρει,Ειναι ροντβαιλερ ενας παρεξηγημένος γιγαντας που επιλεκτηκε για να γινει βοηθος μου.Ειμαι αμεα βλέπεται με κινητικο θεματακι και μετα απο καυγάδες με τον εκτροφεα γιατι δεν ηθελε να μου το δωσει γιαυτο τον λογο εκρηνε οτι ηταν καλητερο ενα λαμπραντορ τον αντρα μου που δεν ηθελε να παρω τετοιο σκυλι και την επιμονη μου οτι εγω αυτο ηθελα μια και λατρευω αυτη την ρατσα τον απεκτησα και τωρα........... θεε μου σευχαρηστω που μου τον εστηλες αυτο λεω ειναι υπεροχος καλοκαρδος ευγενηκος εξηπνος ειμαι μια σκυλομαμα 51 χρονον μετα απο 4 ντομπερμαν που εφηγαν λογο ηληκιας και μετα απο 2χρονη αρνηση της οικογενειας μου να παρουμε αλλο σκυλι γιατι ο πονος της απωλιας ειναι τρομερος τωρα εχει αποκτησει τετοια αγαπη που ειναι δησκολο να καταλαβω αν ηρθε ο μοργκαν σπιτι μας για να γινει βοηθος μου η ο βασιλιας της καρδυας μας δεν δεκτηκαν απο το κεντρο εκπαιδευσης να βοηθεισουν να γινει αυτο που ηθελα οποτε εγω εφερα μια κοπελα να τον κανει εκτος απο ομορφο και βοηθο δεν ξερω αν γινει τελικος αυτο που πρεπει σαν βοηθος δεν με νοιαζει πια ειναι γιατρος της καρδυας μου μετα απο χρονια καταθληψη αρνηση να βγενω απο το σπιτι λογο της παθησης μου βλέπεται εχω σκπ με εκανε να γελασω να βγω βολτα.Ειναι ενας υπεροχος γιγαντας