παιδια βοηθηστε πυρετος

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Σε τι να βοηθησουμε δεν καταλαβαίνω...

Αμεσα απαντησαν καποια ατομα θετωντας καιρια ερωτηματα μπας κ καταφέρουν κ βγαλουν καμια ακρη,γιατι εσυ μονο αερολογιες παρουσιασες...εστω να κάνουν μια υπόθεση...
Δεν απαντας σε κανενα απο αυτα,παρα σκόρπιες ανοησιες...ουτε καν την θερμοκρασια του δεν του πηρες απο χθες?...κριμα το σκυλακι δλδ...
Κ αμα ειναι Κυριακη δλδ δεν υπαρχουν έκτακτα περιστατικα?τι γινεται,πεθαινουμε?
Τι να πω δε ξερω μαυτα που διαβαζω...
Ελπιζω απλα το σκυλακι να κρυωνει..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Λάθος τα λέει στο βίντεο!

Το θερμόμετρο το βάζεις ναι μεν στον κώλο του σκύλου αλλά υπο γωνία ώστε η μύτη του θερμόμετρου να ακουμπάει στα τοιχώματα του πρωκτού. :D

Ευχαριστώ!:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ρε παιδιά τι του λέτε να βάλει θερμόμετρο μόνος του; Πώς γνωρίζετε ότι θα είναι προσεχτικός και δεν θα κάνει κάποια ζημιά στον σκύλο; Το θερμόμετρο π.χ. που βάζουμε στα μωρά είναι ελαστικό ώστε οι γονείς από ατσαλοσύνη να μην κάνουν κάποια ζημιά..Επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν έχει τέτοιο θερμόμετρο για τον σκύλο μην δίνετε τέτοιες οδηγίες από ένα φόρουμ. Έλεος...

• Like
Reactions: ioanna a and mareco

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μην υπερβάλλουμε κιολας
Σιγα την πυρηνική φυσική
Το βουτας λιγο σε βαζελινη (την ακρη οχι ολοκληρο) το βαζεις με μια μικρη κλιση κ περιμενεις...
ΠΟΥ το δυσκολο?

• Like
Reactions: vrmode and east49

grakes

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2016
67
9
29
λοιπον συγνωμη που δεν απαντησα πριν ημερες αλλα ημουν αρρωστος εγω τον πηγα τον μικρο στον κτηνιατρο τον ειδε και μου ειπε δεν εχει πυρετο και με βεβαιωσε οτι δεν υπαρχουν ειδικα θερμομετρα για σκυλους (βλακεια μου σορρυ) του ειπα οτι ειναι πολυ πολυ υποτονικος του εκανε και εξεταση αιματος ολα καλα μου ειπε οτι αυτο μπορει να οφειλεται στην τραχειοβρογχητιδα του και οτι οταν περασου οι δεκα μερες της αντιβιωσης τοτε να τον επισκεφτουμε ξανα.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
λοιπον συγνωμη που δεν απαντησα πριν ημερες αλλα ημουν αρρωστος εγω τον πηγα τον μικρο στον κτηνιατρο τον ειδε και μου ειπε δεν εχει πυρετο και με βεβαιωσε οτι δεν υπαρχουν ειδικα θερμομετρα για σκυλους (βλακεια μου σορρυ) του ειπα οτι ειναι πολυ πολυ υποτονικος του εκανε και εξεταση αιματος ολα καλα μου ειπε οτι αυτο μπορει να οφειλεται στην τραχειοβρογχητιδα του και οτι οταν περασου οι δεκα μερες της αντιβιωσης τοτε να τον επισκεφτουμε ξανα.
πολλες φορες ακομα και η χρηση αντιβιωσης ειναι λογος υποτονικοτητας