παιδια θελω την γνωμη σας.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ενας φιλος μου απο αθηνα μου λεει πως βρηκε αυτο το εκτροφειο. ετσι λεει του ειπαν στο τηλ οτι ειναι στα σπατα και λεει να το επισκεφτει για αγορα σκυλου. τι λετε;
http://www.mytail.gr/

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Γιατί να επιλέξετε εμάς για να σας προμηθεύσουμε το κουτάβι σας;

1. Ασχολούμαστε με τα σκυλιά εδώ και 12 χρόνια. Η ομάδα μας αποτελείται και συνεργάζεται με επώνυμους εκπαιδευτές, εκτροφείς και κτηνιάτρους της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την πρωτιά που κατέχουμε στον χώρο, διαρκώς αναβαθμιζόμαστε, ενημερωνόμαστε και εκσυγχρονιζόμαστε, έτσι ώστε να μπορούμε πλέον να λέμε ότι «Γνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε τα πάντα γύρω από τα θέματα του σκύλου!»
2. Επειδή με το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν υπάρχουν έξοδα συμβατικού εμπορικού καταστήματος (ενοίκιο, δημοτικά τέλη, προβολή, συντήρηση, προσωπικό, στοκαρισμένο εμπόρευμα) είμαστε σε θέση να πουλάμε φθηνότερα από οποιοδήποτε κατάστημα pet shop: «Χαμηλότερο κόστος σε μας = Χαμηλότερο κόστος και σε σας!»
3. Επιλέγουμε αυστηρά τους εκτροφείς που μας προμηθεύουν τα κουτάβια μας. Με τακτικούς ελέγχους στους χώρους τους, με έντονη προσοχή και στους δύο γονείς του κουταβιού, αλλά και στις συνθήκες που μεγαλώνουν τα σκυλιά, με εξωνυχιστικό έλεγχο ώστε να πληρούνται απόλυτα οι υγειονομικές και κτηνιατρικές νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραλαμβάνουμε τα κουτάβια μας. Στη συνέχεια, διατηρούμε τα κουτάβια σε δικούς μας χώρους για τουλάχιστον μία εβδομάδα όπου –εξειδικευμένο προσωπικό – φροντίζει για τον πλήρη έλεγχο της υγείας του, τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση που τυχόν θα χρειαστεί και το κυριότερο: Την κοινωνικοποίηση του κουταβιού! Τότε και μόνο διαθέτουμε το κουτάβι προς πώληση, με την «γραπτή εγγύηση» ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γενετικά – κληρονομικά προβλήματα και η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση. Επειδή ΕΣΕΙΣ αποτελείτε την καλύτερη διαφήμιση για μας, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να βεβαιωθείτε ότι «από μας θα πάρετε το καλύτερο κουτάβι!»
4. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε ράτσας, θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις ώστε να βεβαιωθούμε ότι είστε σε θέση να υιοθετήσετε ένα τέτοιο σκυλί. Σε περίπτωση που διακρίνουμε ότι δεν είναι αυτό το σκυλί που πραγματικά σας ταιριάζει, θα σας προτείνουμε το κατάλληλο για σας σκυλί: «Με την εμπειρία μας, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή!»

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Τι εγγύηση μου δίνετε ότι το κουτάβι θα είναι σε καλή κατάσταση όταν το παραλάβω?
Από την στιγμή που θα φέρουμε τα κουτάβια στο εκτροφείο μας, τα διατηρούμε σε δικούς μας κατάλληλα διαρυθμισμένους χώρους για τουλάχιστον 5 ημέρες όπου –εξειδικευμένο προσωπικό – φροντίζει για τον πλήρη έλεγχο της υγείας του, τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση που τυχόν θα χρειαστεί και το κυριότερο: Την κοινωνικοποίηση του κουταβιού! Τότε και μόνο διαθέτουμε το κουτάβι προς πώληση, με την «ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ» ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γενετικά – κληρονομικά προβλήματα και η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση. Επειδή ΕΣΕΙΣ αποτελείτε την καλύτερη διαφήμιση για μας, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να βεβαιωθείτε ότι «από μας θα πάρετε το καλύτερο κουτάβι!»

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
κανονικο πετ σοπ ειναι!με αγνωστου προελευσης σκυλια!!
εγω ουτε που θα το σκεφτομουν!!
δεν γινετε καλος εκτροφεας να δινει σε μεσαζοντα κουταβια!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Διαφήμιση σε πετ σοπ κάνεις;;;;;;;;;;

Στο ..κατάλληλο φόρουμ βρήκες να το κάνεις καλέ!:):):):):)

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
καταλαβαινω μα μου κινησε την περιεργει8α με το θεμα

Τι εγγύηση μου δίνετε ότι το κουτάβι θα είναι σε καλή κατάσταση όταν το παραλάβω?

Από την στιγμή που θα φέρουμε τα κουτάβια στο εκτροφείο μας, τα διατηρούμε σε δικούς μας κατάλληλα διαρυθμισμένους χώρους για τουλάχιστον 5 ημέρες όπου –εξειδικευμένο προσωπικό – φροντίζει για τον πλήρη έλεγχο της υγείας του, τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση που τυχόν θα χρειαστεί και το κυριότερο: Την κοινωνικοποίηση του κουταβιού! Τότε και μόνο διαθέτουμε το κουτάβι προς πώληση, με την «ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ» ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γενετικά – κληρονομικά προβλήματα και η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση. Επειδή ΕΣΕΙΣ αποτελείτε την καλύτερη διαφήμιση για μας, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να βεβαιωθείτε ότι «από μας θα πάρετε το καλύτερο κουτάβι!»
εδω ολα τα πετ σου λενε 10 ημερες, μετα ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις .. κατανοητο οτι καποιο λακκο εχει η φαβα, δεν γινεται να ναι ολα τοσο καλα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Απλώς χρησιμοποιεί διαφορετική μέθοδο. Όσο για τη γραπτή εγγύηση δε σημαίνει τίποτα διότι ξέρει ότι δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν το ο,τιδήποτε στην Ελλάδα. Δε μιλάει για πεντιγκρί. Μιλάει για γραπτή εγγύηση που θα λέει ασφαλώς ότι σε περίπτωση που το σκυλί βγει άρρωστο, το αλλάζεις και παίρνεις άλλο όπως κάνεις με τα ρούχα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν ξέρω από που τα φέρνει, πως τα φέρνει, γιατί τα φέρνει, αλλά γιια μένα είναι πολύ απλό.....μόνο αν δω γονείς (οπωσδήποτε μητέρα) και όλα τα απαραίτητα χαρτιά τους μπορεί να δεχτώ να πάρω κουτάβι...

Όποιος δεν μπορεί να μου το εξασφαλίσει αποκλείεται εκ των προτέρων....

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ρε ντιεγκο τοσο καιρο στο φορουμ τι μαθαινεις ;

αν ο αλλος ηταν τριχας αυτος τι ειναι ;
τοσο καιρο στο φορουμ φιλε μου μαθαινω, αλλα ξερω να εχω ανοιχτο το μυαλο μου και για αλλες περιπτωσεις, οχι μονο ανοιχτο μυαλο κατα προσεγγιση. :) αυτος μπορει να ειναι χυμας αλλα δε σου κινει τουλαχιστον μια περιεργεια τα 12 χρονια στην αγορα πχ, και οτι δινει εγγυηση υγειας, ενω οοολοι οι πετσοπαδες του χωρου δινουν 10 ημερες; δεν τον επικροτω ουτε θα τον αποδοκιμασω . κουβεντα κανουμε.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
εισαι τοσο αφελης κατα λαθος η εκ πεποιθησεως ;

και εγω κουβεντα κανω , αλλα ο γραπτος λογος ειναι αμεσος και μας φενεται περιεργο γιατι η ζωη συνηθως ειναι ολο υπεκφυγες

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πλάκα κάνεις.....
Λέει Γραπτή εγγύηση....δεν λέει για πόσο καιρό....
Επίσης, είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού γιατί πολύ απλά μόνο ο θεός μπορεί να δώσει εγγύηση ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γενετικά νοσήματα.....

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
εισαι τοσο αφελης κατα λαθος η εκ πεποιθησεως ;

και εγω κουβεντα κανω , αλλα ο γραπτος λογος ειναι αμεσος και μας φενεται περιεργο γιατι η ζωη συνηθως ειναι ολο υπεκφυγες
αφελης ; οταν την ψαχνω; τυχαιο; δε νομιζω :p ελα βρε νικολα.. στην ελλαδα ζουμε ρε φιλε. το παραδειγμα της sara ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ εις το αμερικα για τον λογω που ηδη ειπε πως : "Όσο για τη γραπτή εγγύηση δε σημαίνει τίποτα διότι ξέρει ότι δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν το ο,τιδήποτε στην Ελλάδα." αρα ; γιατι να μην βλεπουμε το ΒΟΥΝΟ και να βλεπουμε το δεντρο; ... αφου ολοι εχουν μεγαλα συμφεροντα να μην λειτουργει η δικαιοσυνη σε πολλους τομεις. οι φτωχοι πλην τιμιοι ειναι οι φταιχτες; (και στην περιπτωση μας ο απλος ηποψηφιος αγοραστης κατικοιδιου..) :)

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Πλάκα κάνεις.....
Επίσης, είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού γιατί πολύ απλά μόνο ο θεός μπορεί να δώσει εγγύηση ότι το κουτάβι είναι απαλλαγμένο από γενετικά νοσήματα.....
σε αυτην την περιπτωση τοτε αφου ειναι ετσι, και ο εκτροφεας δεν μπορει να αποκλεισει τιποτε.. φαυλος κυκλος. εδω τοτε παιζουμε με ποσοστα επυτυχιας απαλλαγμενης κληρονομικοτητας στο dna και καθαροαιμια... :)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ειπε πουθενα ο τριχας ποσο πουλαει τα κουταβια ;

ολο τυπους που λενε οτι 1000 ειναι πολλα γνωριζω , τι προτυπα και μλκιες τι νομιζεις οτι εισαι θεος ; και αλλα χαριτωμενα

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
οσο για το pedigree λεει τα παρακατω :
Γενεαλογικός Χάρτης - Pedigree
Επειδή όλα τα κουτάβια είναι γνήσια μορφολογικά υπάρχει δυνατότητα να συνοδεύονται με τον γενεαλογικό τους χάρτη, pedigree αρκεί να ζητείται ταυτόχρονα με την παραγγελία του κουταβιού. (Εκ των υστέρων δεν γίνεται να εκδοθεί pedigree!)

για αυτο λεω πολυ καλα τα λεει, κατσε να το συζητησω με τα παιδια που ξερουν καλυτερα. δεν ανοιξα τοπικ επειδη τα ξερω ολα ..

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ειπε πουθενα ο τριχας ποσο πουλαει τα κουταβια ;

ολο τυπους που λενε οτι 1000 ειναι πολλα γνωριζω , τι προτυπα και μλκιες τι νομιζεις οτι εισαι θεος ; και αλλα χαριτωμενα
λυσε μου αυτην την απορια οπως ειπα και του φοιβου και θα σου απαντησω και σε αυτο.. :)

Αρχικό μήνυμα απο foibos
Πλάκα κάνεις.....

σε αυτην την περιπτωση τοτε αφου ειναι ετσι, και ο εκτροφεας δεν μπορει να αποκλεισει τιποτε.. φαυλος κυκλος. εδω τοτε παιζουμε με ποσοστα επυτυχιας απαλλαγμενης κληρονομικοτητας στο dna και καθαροαιμια...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
οχι δεν ειναι ετσι

ο εκτροφεας μπορει να εγγυηθει μεχρι ενος σημειου και αναλογα της καθε παθησης και πιο σιγουρα αν οι σκυλοι ενος ζευγαρωματος εχουν δωσει σκυλους που εχουν φτασει σε ηλικια που τα διαφορα νοσηματα ειναι ανιχνευσιμα

αλλα σιγουρα ο εκτροφεας αντιθετα απο τον παππυμιλα δεν θα βαλει σκυλους που εχουν δυσπλασια D να ζευγαρωσουν η αν καποιοι καθαροι σκυλοι του περνουν τυχον κληρονομικες παθησεις δεν θα τους ξαναχρησιμοποιησει