περιορισμός σε ένα δωμάτιο

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
λόγω αύξησης του πετρελαίου ανάβουμε ένα σώμα στο καθιστικο - γραφείο. το δωμάτιο αυτό είναι και αυτό που είναι ο χώρος του σκύλου με το κλουβί του. ο προβληματισμός μου είναι αν το σκυλί νιώθει φυλακισμένο μες στο δωμάτιο. βγαίνει και στο υπόλοιπο σπίτι αλλά με επιφύλαξη (γιατί συνήθως το σηκώνει το πόδι και ρίχνει καμια σταγόνα) πως θα μάθει να μην κατουράει στο υπόλοιπο σπίτι?επίσης οι βόλτες εκτόνωσης είναι καθημερινές και μεγάλες

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Eχω γ.π οπου ζει τις περισσοτερες ωρες της μερας μεσα στο δωματιο μου και δεν μου εχει δειξει οτι νιωθει περιορισμενος...Αφου τον εκτονωνεις και του προσφερεις την παρεα σου εισαστε μια χαρα..

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εγω αυτό έχω διαβάσει αν εκτονώνεται και είσαι μαζί του δεν υπάρχει πρόβλημα.στο δωμάτιο έχει μάθει και δεν λερώνει , βέβαια ατυχηματάκια έχουμε όταν δεν μπορεί να κρατηθεί. και στο υπόλοιπο σπίτι θα το σηκώσει το ποδαράκι του,αυτό πως θα το κόψουμε???

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν λερωνει πλεον μεσα ξερει τις ωρες και οτι λερωνουμε εξω ομως θα τ σηκωσει το ποδι , δεν ξερω αν ειναι μαρκαρισμα η αναγκη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
δεν λερωνει πλεον μεσα ξερει τις ωρες και οτι λερωνουμε εξω ομως θα τ σηκωσει το ποδι , δεν ξερω αν ειναι μαρκαρισμα η αναγκη.
Είναι ανοχή δική σου!Εφόσον βγαίνετε έξω βόλτα γίνε αυστηρή!

Αν εκτονώνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα στο δωμάτιο!Και μένα στο δωμάτιο περνάει πολλές ώρες της ημέρας!

Όσον αφορά την θέρμανση θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή!Είναι λάθος να κλείσουμε κάποια σώματα νομίζοντας ότι κάνουμε οικονομία!Έχουμε περισσότερες απώλειες και αυξημένες απαιτήσεις από τον λέβητας να καλύψει το υπόλοιπο σπίτι με λιγότερα σώματα από ότι αν τα καίγαμε όλα τα σώματα 2-3 βαθμούς πιο κάτω σταθερά!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και δεν είναι 2 μηνών να μην κρατιέται. Αν δεν κάνω λάθος πλησιάζει το χρόνο..

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Είναι ανοχή δική σου!Εφόσον βγαίνετε έξω βόλτα γίνε αυστηρή!

Αν εκτονώνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα στο δωμάτιο!Και μένα στο δωμάτιο περνάει πολλές ώρες της ημέρας!

Όσον αφορά την θέρμανση θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή!Είναι λάθος να κλείσουμε κάποια σώματα νομίζοντας ότι κάνουμε οικονομία!Έχουμε περισσότερες απώλειες και αυξημένες απαιτήσεις από τον λέβητας να καλύψει το υπόλοιπο σπίτι με λιγότερα σώματα από ότι αν τα καίγαμε όλα τα σώματα 2-3 βαθμούς πιο κάτω σταθερά!
το καλοριφερ δουλεύει κανονικά σε πιο χαμηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα απλά να μην κρυώνεις μέσα στο σπίτι δεν νιώθεις όμως και άνετα. για αυτο τν λόγο πήραμε εναν θερμοπομπό και δουλεύει εκεί που καθόμαστε πολλές ώρες.... και από τον λογαριασμό της δεη δεν καίει αρκετά.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Και δεν είναι 2 μηνών να μην κρατιέται. Αν δεν κάνω λάθος πλησιάζει το χρόνο..
ποιον χρόνο τον έχει κλείσει από το καλοκαίρι..1μιση είναι πλέον. το θέμα είναι ότι τον μαλώνω αρκετά. αλλά κάπου θα σημαδέψει. και οι βόλτες είναι ήδη πάρα πολλές πόσες περισσότερες να γίνουν θα πρέπει να αρχίσουν να κόβονται σιγά σιγά... το πρωί στις 10 η μία, 14 η αλλή, 18, και 21 ή 22. ενδιάμεσα στις 18 με 22 είναι και η μεγάλη η βόλτα