περιπλανωμενο γκολντεν ριτριβερ

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια με ενημερωσε ενας φιλος οτι στην περιοχη του στρατοπεδου παυλου μελλα-θεσσαλονικης περιφερεται ενα γκολντεν(χωρις κοκακολα κ πατατες χαχα)ριτριβερ,με μπλε λουρακι.αν ακουσετε κατι να εχετε τον νου σας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Που να δεις Λαυρέντη, ένα ωραίο πρωί φεύγοντας σφαίρα από το σπίτι μου για να πάω στην δουλειά, παίρνει το μάτι μου ένα γκόλντεν (καθόλου αδέσποτο) να σουλατσάρει ανέμελο και χαρωπό από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο, ανάμεσα Κηφισίας και Κατεχάκη!!! Εκείνη την φορά δεν πρόλαβα να κάνω κάτι. Ελα που το ξαναβλέπω λίγες μέρες μετά. Είχα και τον νου μου πια. Κοντοστέκομαι και το παρατηρώ. Πολύ περιποιημένο, πανέμορφο με τα λουράκια του και τα γκλιγκλίνια του να κρέμονται. Λέω δεν μπορεί, πρέπει να έχει χαθεί. Πάσχιζε να περάσει από την μια μεριά της λεωφόρου στην άλλη. Λέω, να προλάβω να σταματήσω πριν το φάνε λάχανο. Κούνια που με κούναγε... Σταματάω η καλή σου, σινάμενη-κουνάμενη, έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. Με αλάρμ, να είμαι και νομοταγής. Ούτε κατάλαβα για πότε με περικύκλωσαν με πλήρη εξάρτηση...if you know what i mean...παρακαλώ κυρία τι θα θέλατε; ευγενικοί όμως...λέω, βρε παιδιά το σκυλάκι να τσακώσω, πρέπει να έχει χαθεί, θα το κάνουν κιμά τα αυτοκίνητα... α...αυτό; μην ασχολείστε, έτσι κυκλοφορεί αυτό. το αφήνουν κάθε πρωί να κάνει την βόλτα του (Κηφισίας και Κατεχάκη ξαναλέω...) και μετά γυρνάει σπίτι...κάτι άλλο θα θέλατεεεε; Κάγκελο η κυρία και όπου φύγει-φύγει :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Δεν μπορείς εκεί να σταματήσεις ενώ στην πρεσβεία έχει σχετική άπλα :p