ποσο ξερουμε το σκυλι μας..


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Ο μικρός μου γενικά είναι παρα πολύ καλός χαρακτήρας, δεν μου έχει βγάλει δόντια ποτε,αγαπάει όλων των κόσμο και χοροπηδάει σαν καγκουρό για να σε φιλήσει!!
Προχτές που τον έκανα μπάνιο ,σαν να άκουσα αποηχα κάτι.. σαν μουγκρητό.. δεν κατάλαβα..δεν μου έδειξε τα δόντια του αλλα κάτι σαν να μην μου αρεσε.. ..δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοια..και επίσης σήμερα που έτρωγε το κόκαλο του ,πήγα να τον φιλήσω από πίσω στα αφτιά και μου μούγκρισε λίγο πάλι χωρίς δόντια..
Είναι 2 ετών ,μέχρι ποτε μπορώ να λέω ότι τον ξέρω?μπορεί να αλλάξει ξαφνικά?η είναι ένα τυχαίο γεγονός..δεν το έχει ξανακάνει..
Γενικα εχουν να λενε ολοι για το ποσο αξιαγαπητος ειναι!!Δεν εχει δαγκωσει η να κανει οτι δαγκωνει ποτε κανεναν!!ειναι παρα πολυ φιλικος και απιστευτα κοινωνικος!!αλλα παρεξενευτικα.. :roll: :-k
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ολοι οι σκυλοι ειναι Οπορτουνιστες!

Μπορει μεχρι τορα να ηταν καλα στην θεση της ιεαραχιας που τον ειχες τοποθετησει και δεν ειχε λογους να σε αμφισβητησει.
Ισως ειναι τυχαιο γεγονος- επειδη τωρα εχει οριμασει και προσπαθει τορα να βελτιοσει την θεση του?
Ισος να εκανες εσυ κατι που σε μειωσε στα ματια του και αμφιβαλλει για τις Leaedership Ικανοτιτες σου?

Σε φασεις που σου μουγκριζει θα πρεπει να του κοψεις αμεσος το "βηχα". Κανε εκεινη την ωρα μερικες ασκησεις υπακοης, παρτου οποσδηποτε το κοκκαλο και δειξτου οτι εσυ εισαι ο Αλφα εκει μεσα.
Σηνυθος ετσι ξεκινανε- με μικρες δοκιμουλες- και οταν βλεπουν οτι περναει παιρνουν θαρος και ......

Εχω δει πααρα πολλα Westie που κανουν κομμαντο σε ολλοκληρη οικογενεια!!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Συμφωνώ με τη FrenchieFan.
Αυτή είναι μια μη αποδεκτή συμπεριφορά και πρέπει ο «αέρας» να κόβεται άμεσα!

Πριν του δώσεις ένα κόκαλο, την τροφή του ή ένα παιχνίδι, καλό θα είναι να του δίνεις να εκτελέσει πρώτα μια εντολή. Το «ξάπλα» είναι η ιδανική εντολή, διότι τα κυριαρχικά σκυλιά νοιώθουν ότι, ξαπλώνοντας κάτω, υποβιβάζονται.
Όταν εκτελέσει την εντολή, τον επιβραβεύεις δίνοντας του το κόκαλο, το παιχνίδι κτλ.

kango1 said:
και επίσης σήμερα που έτρωγε το κόκαλο του ,πήγα να τον φιλήσω από πίσω στα αφτιά και μου μούγκρισε λίγο πάλι χωρίς δόντια..
Εάν θέλεις να του πάρεις κάτι από το στόμα (πχ το κόκαλο), καλό θα ήταν να του μάθεις πρώτα την εντολή «άστο» και όταν την εκτελέσει, να τον επιβραβεύσεις με μια νόστιμη λιχουδιά και να του ξαναδώσεις το κόκαλο του. Με αυτόν τον τρόπο, θα αφήνει το οτιδήποτε πρόθυμα, διότι θα ξέρει ότι θα ανταμειφθεί με κάτι νόστιμο!

Και κάτι τελευταίο!
Όταν του ξαναδώσεις το κόκαλο (αφού εκτελέσει την παραπάνω διαδικασία πρόθυμα), άφησε τον κακομοίρη ήσυχο να το απολαύσει και ΜΗΝ τον πρήζεις με φιλάκια πίσω από τα αφτιά!!! :lol:
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
την ξέρει την εντολή αστω..και πάντα την κάνει!!το αφήνει το κόκαλο όταν του πω αστω!
Απλά πήγα πίσω από τα αφτιά του ,την ώρα που το ροκάνιζε και τον φίλησα..
εντάξει το ξέρω ότι μπορεί να τον ενόχλησα,αλλα το έχω κάνει πολλές φορες και δεν τον ενοχλεί ισα ισα μου δίνει και αυτός! :? :roll:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3