καλημερα σας .ειμαι καινουριος στην παρεα και θα ηθελα αν καποιοσ μπορει να βοηθησει σε κατι που με απασχολει με τον σκυλο μου..εχω ενα bulldog 3 μηνων και εντελως ξαφνικα τιν τριτη αρχισε να κουτσαινει το πισω δεξι ποδι της αλλα οχι υπερβολικα εντονα...την πηγα λοιπον στον κτηνιατρο και σαν πρωτη αντιμετωπιση και μετα απο ελεγχο δεν διαπιστωσε οτι ποναει καπου,και ειπαμε αν συνεχιστει και αυριο να την ξαναπαω.το προβλημα λοιπον συνεχιστηκε και την επομενη μερα,μερα τεταρτη,την πηγα λοιπον και της εκανε μια αντιφλεγμονοδη..το σκυλι απο το απογευμα ηταν ηδη καλητερα .την επομενη μερα στο περπατημα της δεν το κουτσαινε αλλα το μαζευε οταν ηταν ορθια και ακινιτη,δεν το παταγε δηλαδη με δυναμη στο πατωμα..ειναι στιγμες ποθ δεν κοθτσαινει καθολου πχ την ωρα που ειναι να φαει αλλα οχι παντα...μπορει καποιος να ξερει κατι...να περιμενω λιγες μερες ακομα η να την παω και αλλου για μια δευτερη γνωμη...ισως να το επαθε απο γλιστρημα στο πλακακι...αν μπορει καποιοσ να βοηθησει με οτι ξερει ειναι δεκτο γιατι εχο ψιλοαγχωθει..ευχαριστω