πρόβλημα διατροφής sos!!!!!

mousoudofatsa

Active Member
22 Ιουλίου 2008
32
0
αθήνα
καλησπέρα και από εμένα παιδιά ... Σας γράφω μήπως και έχετε κάποια καλή ιδέα πρίν το ραντεβού μας με τον γιατρό. Ο Τόμμυ εδώ και τρείς ημέρες δεν τρώει . Η ποσότητα που πηγαίνει και τρώει είναι ελάχιστη εώς καθόλου.
Τις τελευταίες ημέρες που παρουσίασε αυτό το πρόβλημα συνέπεσε με το γεγονός ότι έβαλα ένα air condition γιατί δεν άντεχα άλλο να κάνουμε συνέχεια μπάνιο και να τον βλέπω να παιδεύεται λόγο ζέστης...
Ο κύριος λοιπόν δεν τρέφεται σωστά απο τότε, και δεν δέχεται ούτε και τα αγαπημένα του μπισκότα, τα οποία αν τύχει και φάει κανένα, μετά απο λίγη ώρα κάνει εμετό. Πράγμα συνηθισμένο όταν κρυώνει η κοιλίά μας.Επίσης κοιμάται πολύ δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση η οποία όμως καλυτερέυει όταν είναι η ώρα να παίξουμε. Σημείωση... όταν δοκίμασα κάποια στιγμη να του δώσω καλούς μεζέδες εννοείται πως εκεί έτρεξε σαν τρελός και τους καταβρόχθησε..
Δεν ξέρω τι παθαίνει δεν το καταλαβαίνω... Εχω ανακαλύψει πως όταν έχει πολύ ζέστη έξω ο κύριος είναι ανόρεκτος όπως και πέρισσυ που δεν έτρωγε καλα για μια εβδομάδα περίπου και όλο κοιμόταν πάλι. Φέτος όμως το λύσαμε και το θέμα της θερμοκρασίας τι άλλο να ψάξω και να σκεφτώ???

Αν έχετε κάποια ιδέα σας παρακαλώ βοηθείστε μας λέγοντας την.

ευχαριστώ πολύ
Tommy + Maria

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Γεια σας παιδια,εγω τωρα θα παρω ενα κουταβι λαμπραντορ 2 μηνων.Οταν ερθει σπιτι σαν αρχη που θα ειναι μωρο τι πρεπει να τρωει?μαλλον γαλατακι σαν αρχη?
επισης παλι αργοτερα μεγαλονωντας λιγο παλι τι πρεπει να της δινω.
βασικα εγω θελω να βρω μια καλη ξηρα τροφη και να την εχουμε μονημα μην αλλαζω συνεχεια.μπορειτε μηπως να μου προτεινετε καποια καλη ξηρα τροφη.
επισης εχω ακουσει πως πρεπει να της δινω και γαλα και οταν μεγαλωσει,ποιος ειναι ο λογος?
επισης τωρα που θα ειναι μικρη θα τρωει συχνα αργοτερα μεγαλονωντας ποσες φορες πρεπει να τρωει,ρωταω γιατι τα σκυλια λαμπραντορ εχουν μια ταση προς την παχυσαρκια.
επισης αν ξερετε καποιες καλες βιταμινες τισ οποιες πρεπει να παρει μπορειτε να μου πειτε.
και οτι αλλο νομιζετε εσεις καλυτερο για την τσουχτρα μου.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
steve, απο εκτροφεα δεν θα παρεις το κουταβι? θα στα πει ολα αυτος σχετικα με την διατροφη του.-και πολλα αλλα- ;)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Γεια σας παιδια,εγω τωρα θα παρω ενα κουταβι λαμπραντορ 2 μηνων.Οταν ερθει σπιτι σαν αρχη που θα ειναι μωρο τι πρεπει να τρωει?μαλλον γαλατακι σαν αρχη?
επισης παλι αργοτερα μεγαλονωντας λιγο παλι τι πρεπει να της δινω.
βασικα εγω θελω να βρω μια καλη ξηρα τροφη και να την εχουμε μονημα μην αλλαζω συνεχεια.μπορειτε μηπως να μου προτεινετε καποια καλη ξηρα τροφη.
επισης εχω ακουσει πως πρεπει να της δινω και γαλα και οταν μεγαλωσει,ποιος ειναι ο λογος?
επισης τωρα που θα ειναι μικρη θα τρωει συχνα αργοτερα μεγαλονωντας ποσες φορες πρεπει να τρωει,ρωταω γιατι τα σκυλια λαμπραντορ εχουν μια ταση προς την παχυσαρκια.
επισης αν ξερετε καποιες καλες βιταμινες τισ οποιες πρεπει να παρει μπορειτε να μου πειτε.
και οτι αλλο νομιζετε εσεις καλυτερο για την τσουχτρα μου.
ολες αυτές τις απορίες σου θα τις λύσει ο εκτροφέας του σκυλιού σου.

γάλα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ούτε και πρόσθετες βιταμίνες εφόσον θα δώσεις ξηρά τροφή η οποία θεωρείτε ισσοροπημένη.

τα κουτάβια εινια καλό να ταίζοντε 3-4 φορές την ημέρα και ύστερα από τον χρόνο 2 φορές

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
ευχαριστω πολυ παιδια αλλα λεω να παρω και μια ακομα γνωμη για το καλυτερο.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Βασικα το πια τροφη ταιριαζει το σκυλι σου θα το δεις στη πραξη...;)

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
......μαλλον γαλατακι σαν αρχη?
....
Το βοδινό (άντε αγελαδινό) γάλα που πίνουμε περιέχει μία πρωτεΐνη την καζεΐνη, η οποία προκαλεί διάρροια σε πολλούς σκύλους λόγω ασυμβατότητας (δυσανεξία) με το πεπτικό τους σύστημα, οπότε δε δίνουμε γάλα στα κουτάβια και στα σκυλιά... δεν υπάρχει λόγος....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr