πόνος απο τα εμβόλια???

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
καλησπέρα σε όλους. σήμερα πήγα τον Σπόκυ στον κτηνίατρο για να ολοκληρώσουμε τα εμβόλια.και φαίνεται να πονάει πάρα πολύ.δεν τολμάω να τον αγγίξω,κλαψουρίζει.αμα πάω να τον πάρω αγκαλιά να τον μεταφέρω, κλαψουρίζει πολυ δυνατά.
είναι φυσιολογικό αυτό? ο κτηνίατρος μου είπε πως μπορεί να συμβεί.
μήπως ξέρει κανείς πόσο θα κρατήσει αυτό?
άμα αποφασίσει να σηκωθεί βέβαια περπατάει σιγανά χωρίς κλαψούρισμα.τα εμβόλια γίναν στα πόδια. πείτε μου αν ξέρετε σας παρακαλώ...

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
στα μπούτια του τα έκανε.όχι στο σβέρκο.
Κατερίνα μου μάλλον το παίζει και λίγο τελικά,γιατί όταν αποφάσισε να βγεί έξω απο το κλουβί τον δελέασα με λιχουδιά για να τον βγάλω έξω στον κήπο για να κάνει τις ανάγκες του(γιατί ειχε απο το πρωί) και άρχισε να πηγαίνει με ταχύ βήμα ακολουθόντας το χέρι μου που είχε την λιχουδιά.ότι πονάει πονάει σίγουρα,αλλά μάλλον το παρακάνει.ευτυχώς έφαγε κιόλας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ελα ενταξει ειναι!

Πολλες φορες τους ερεθιζει εκεινο το σημειο που τους εκανε το εμβολιο ο κτηνιατρος, καποιες αλλες φορες πρηζεται σαν καρουμπαλακι!

Γι αυτο πολλες φορες ο κτηνιατρος μετα απο το εμβολιο τριβει και κανει μασαζ το σημειο εκεινο για να "απλωθει" καλα το εμβολιο!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
να κανω κι εγω μια ερωτησουλα;;; η μικρη πρωτα ο Θεος, θα κανει τη δευτερα το δευτερο εμβολιο...
ΚΑτερινα, κυριως εσυ η η Μαρια που ξερετε λιγο την πασχαλινη κατασταση, και δεδομενου οτι επαιρνε ενα μηνα αντιβιωση, λετε να της βγαλει στην επιφανεια μετα το εμβολιο τυφους και τατοιαυτα;;; να ξερω να παω απο τωρα για ζαναξ, μη μεινω χωρις φαγητο. Μια τυπισσα μου ειπε, α ου, μην το κανει ολοκληρο ας κανει μειωμενη δοση γιατι εχει εξασθενισει ο οργανισμος κ μπορει να εχει τυφο ασυμπτωματικο που με το εμβολιο θα σκασει μουρη.

τι λετε;;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εγώ Εβελύνα μου, δεν τολμώ να σου πω τίποτα. Δεν ξέρω κιόλας. Απ' ότι ακούω όμως, η γιατρός σου είναι εξαιρετική και δεδομένων των συνθηκών, πιστεύω ότι ξέρει τι κάνει. Αν θέλεις, μπορούμε να ρωτήσουμε κανά-δυό ακόμη, να μας πουν την γνώμη τους.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ναι βρε μαρία μου αν μπορείς. Μην εχω χειρότερα μετά...την αντιβίωση την σταμάτησε τρίτη μεσημέρι κ θα κάνει εμβόλιο δευτέρα απόγευμα, δηλαδή 6 μέρες μετά την αντιβίωση που έπαιρνε για ένα μήνα. Με ανησύχησε πολύ γιατί επέμενε η κυρία, πολύ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Η πρώτη απάντηση που πήρα, ήταν το λιγότερο μετά από 10 μέρες. Θα προσπαθήσω για άλλη μία...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
thank you marecaki...γιατι καλη καλη η κτηνιατρος αλλα...περιεργο να λεει να κανει η μικρη εμβολιο στις 6 μερες ενω ο οργανισμος της εχει γινει αδυναμος κ τααντισωματα της το ιδιο με ενα μηνα αντιβιωση... ξεφυγαμε το Πασχα, μη μας ερθει με το εμβολιο...θα πεθανω...

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
oχι καλέ,μην βιάζεσαι να κάνεις το εμβόλιο.περίμενε μερικές ακόμα.μόλις δεις ότι η χόουπ έχει ζωηρέψει εντελώς και πάρει και λίγο βάρος τότε πήγαινε.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ελα ενταξει ειναι!

Πολλες φορες τους ερεθιζει εκεινο το σημειο που τους εκανε το εμβολιο ο κτηνιατρος, καποιες αλλες φορες πρηζεται σαν καρουμπαλακι!

Γι αυτο πολλες φορες ο κτηνιατρος μετα απο το εμβολιο τριβει και κανει μασαζ το σημειο εκεινο για να "απλωθει" καλα το εμβολιο!
Η μικρή μου έκανε το δεύτερο εμβόλιο την προηγούμενη Πέμπτη.
Δεν είχε καμία αντίδραση τις επόμενες ώρες και μέρες. Αντιθέτως, ήταν μια χαρά υπερκινητική όπως πάντα.
Χθες που γύρισα σπίτι, είδα ότι έχει ένα καρούμπαλο τεραστίων διαστάσεων στην πλατούλα της :( Μιλάμε είναι σαν καρύδι.. Το ακουμπάω και δε δείχνει να πονάει.
Δικαιολογείται να βγάλει ερεθισμό από το εμβόλιο μετά από τόσες μέρες;;;;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Χθες που γύρισα σπίτι, είδα ότι έχει ένα καρούμπαλο τεραστίων διαστάσεων στην πλατούλα της :( Μιλάμε είναι σαν καρύδι.. Το ακουμπάω και δε δείχνει να πονάει.
Δικαιολογείται να βγάλει ερεθισμό από το εμβόλιο μετά από τόσες μέρες;;;;
Αν είναι στο σημείο που έκανε το εμβόλιο δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ο Κιλλερ παντα αντιδραει με αυτον τον τροπο στα εμβολια...ειδικα μια φορα ειχε πρηστει ο καημενος τοσο πολυ που οταν του φορουσα το στηθολουρο και πηγαινε να τραβηξει, σταματουσε αμεσως απο τον πονο!

Μην ανησυχεις...σε λιγες μερες θα υποχωρησει...