σημάδι στη γλώσσα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070

Είναι ανησυχητικό το σημάδι αυτό στη γλώσσα του; δεν δείχνει να είναι κάτι περίεργο, απλά η γλώσσα του σε εκείνο το σημείο είναι καφέ.Δε το είχα προσέξει όταν ήταν μικρότερος συνεπώς δεν ξέρω αν πάντα υπήρχε ή αν εμφανίστηκε τώρα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δε φαινεται κατι στη φωτογραφια εκτος αν εννοεις κατι σαν κουκιδα κατω απο το πανω χειλος...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αυτό εννοώ.Δεν έχω καλύτερη φωτογραφία,αν μπορέσω να βγάλω θα την ανεβάσω

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
δεν δείχνει να είναι κάτι περίεργο, απλά η γλώσσα του σε εκείνο το σημείο είναι καφέ.
Eγω μονο περιεργο θα χαρακτηριζα εστω και σαν αποχρωση ενα καφε σημειο, σε μια ροζ γλωσσα. Και δεν ειναι κατι που βλεπουμε συχνα. Θα σου ελεγα να το δει γιατρος.

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
θα πάμε έτσι κι αλλιώς για το εμβόλιο σε λίγο καιρό, απλά έλεγα μήπως είναι ανησυχητικό να επισπεύσουμε το ραντεβού..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
αυτό εννοώ.Δεν έχω καλύτερη φωτογραφία,αν μπορέσω να βγάλω θα την ανεβάσω
Δεν πιστευω οτι ειναι κατι ανησυχητικο..χρωστικη μαλλον οπως στον ουρανισκο. Οταν πατε στο γιατρο κανε μια ερωτηση και πες μας κιολας.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
την σταμπα αυτη στη γλωσσα νομιζω την εχουν σχεδον ολα τα γερμανικα ποιμενικα στην γλωσσα.ας μας πει καπιο παιδι με γερμανικο.δεν ειναι ανησυχητικο για μενα πιστευω

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εμένα δεν ειναι γερμανικός όμως, καλά βασικά ό,τι να 'ναι πρέπει να έχει μέσα του ο σκύλος μου.. τις προάλλες του πείραζα τις πατούσες και έχει μεμβράνες σαν των λαμπ, δεν ξέρω αν το έχουν κι άλλα σκυλιά αλλά εγω μονο για τα labrador και τα golden ήξερα.

tanale

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
66
0
Αθήνα
Δεν είναι τιπότε. Το έχουν δυο από τα σκυλία μου, δεν ξέρω έαν παίζει ρόλο η ράτσα, και η Κανγκάλ μου και ο Ριτζμπάκ το έχουν στην γλώσσα!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Μελανινη ειναι.δεν ειναι τιποτα.
Αυτο το κουκλι ποιανου ειναι?
αυτο το κουκλι ειναι φιλαρακιμας ο rex οχι τυπου rex:D απο γερμανια ηρθε

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συνήθως πρόκειται για μελανίνη.., αλλά για να είσαι σίγουρος ένα τσεκ και στον doct ποτέ δεν έβλαψε..