υπαρχει κανενας με ακιτα απο ξανθη να παμε καμια βολτα??ολες οι ρατσες καλοδεχουμενες απλα δεν εχω δει αλλο ακιτα στην ξανθη και ψαχνω
Εγώ πάντως στην Ξάνθη ούτε καν το δικό σου δεν έχω δει
Μπασέντζι πάντως βρήκα.[/QUOTE
παω συνεχια σκυλοπαρκο στο λιμνιο και στο παρκο του μεγαλου αλεξανδρου..αν ερχοσουν εκει δισκολο να μην το εχεις πετυχει αρα δεν ερχεσε
μια χαρα σκυλια εχει η ξανθη λεοφωρεια γεμιζουν.. εγω ακιτα ψαχνωΚι εγώ είδα τον τίτλο κι αναρωτιόμουν, πόσα akita πια, να έχει η Ξάνθη
Πες "σκυλοσυνάντηση" σκέτο, μπας και γεμίσετε ταξί![]()
Εγώ πάντως στην Ξάνθη ούτε καν το δικό σου δεν έχω δει
Μπασέντζι πάντως βρήκα.[
το μπασεντζι που λες εχει παιξει με το δικο το παμε στον ιδιο εκπαιδευτη... κοιτα ειμαι ολο στην γυρα εγω και στο λιμνιο(σκυλοπαρκο) παω και στου μεγαλου αλεξανδρου το παρκο παω μαλλον εσυ δεν ερχεσε προς τα εκειΕγώ πάντως στην Ξάνθη ούτε καν το δικό σου δεν έχω δει
Μπασέντζι πάντως βρήκα.
σωστος σε ευχαριστω πολυμπορεις να κανεις και καμια ερωτηση σε ελληνικα κλαμπ κατοχων στο facebook.
φανταζομαι οτι υπαρχουν.
Στου μεγάλου αλεξάνδρου την πάω, αλλά όταν η κίνηση είναι πεσμένη και δεν έχει 5-6 λυτά σκυλιά να τρέχουν πέρα δόθε.το μπασεντζι που λες εχει παιξει με το δικο το παμε στον ιδιο εκπαιδευτη... κοιτα ειμαι ολο στην γυρα εγω και στο λιμνιο(σκυλοπαρκο) παω και στου μεγαλου αλεξανδρου το παρκο παω μαλλον εσυ δεν ερχεσε προς τα εκει