συγκατοικηση με νεο σκυλο!


Marine

New Member
9 Ιουλίου 2017
1
1
27
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Μαρίνα! Λοιπόν...το θέμα μου είναι το εξής..και θα με βοηθουσατε πολυ αν μου δινατε καποιες συμβουλες!!! Εγω ειμαι φοιτητρια. Εδω που σπουδαζω μενω με το αγορι μου και πριν ενα χρονο υιοθετήσαμε εναν αδεσποτούλη..μεσαίου μεγέθους..τον λένε Blacky και ειναι 1,5 χρονων πλεον! Λοιπόν...σήμερα ήρθαμε στο χωριό για το καλοκαίρι! Η μητέρα μου..(φιλοζωη κι εκεινη) εχει υιοθετήσει 2 σκυλιά. Το ενα είναι ένα μικρόσωμο σκυλάκι..και το αλλο ενας λυκος..ο οποιος ηρθε μονος του σπιτι μας και εγκατασταθηκε (φυσικα καποιος τον ταισε και ηρθε :p )! Με τον μικρό λοιπον...ο Blacky εχει καλες σχεσεις γιατι τον ειχε γνωρίσει απο κουτάβι! Ο μεγάλος είναι καινούριος και δεν γνωρίζεται με τον Blacky! Με την πρώτη επαφή αμέσως άρχισαν να μαλώνουν! Ο Blacky άρχισε να του ορμάει κι εκείνος να ανταποδιδει τα γαβγίσματα...όχι όμως δαγκωνιές! Δεν ξέρω τι να κάνω για να τους μάθω να συμβιώνουν έστω για αυτο τον 1,5 μήνα που θα είμαστε εδώ! HELP! βοηθεια! Φοβάμαι μήπως ξεσκιστούν και το θεμα ειναι οτι ο Blacky κυρίως ορμάει! Βέβαια κάποια στιγμή που ήταν και τα 3 σκυλιά μαζί παίζανε πολύ καλά όμως μετά ο δικος μου οταν καταλαβε οτι τον ακολουθουσε ο Rex ο μεγαλος...του αγρίεψε πάλι! Τώρα τον έχω μέσα στο σπίτι όμως έχουμε 2 γάτες και τις κυνηγάει συνεχεια (οχι με αγριες προθεσεις...για να παιξει) όμως οι γάτες προφανως τρομαζουν και τον τραμπουκιζουν...Τι μπορώ να κάνω;;;;;;
 
  • Like
Reactions: Fotis93


archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Καλησπέρα κ καλώς ήρθες, τ μόνο που σκέφτομαι είναι ν έχεις περιορισμένο τν Blacky εφόσον είστε επισκέπτες στη μαμά σου (εννοώ ότι ο σκύλος μένει σε άλλο χώρο μαζί σας).
 


Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Καλως ηρθες! 3 σκυλια και δυο γατες που δεν αναγνωριζουν το ενα το αλλο σιγουρα δεν ειναι κ ευκολη συγκατοικηση!! Το καλο ειναι οτι ειναι για μικρο χρονικο διαστημα οποτε νομιζω οτι και να κανεις ενα στρατοπεδο στο σπιτι θα δημιουργηθει.. τα δυο σκυλια θα μπορουσατε να τα πηγαινετε συνεχεια βολτες μαζι ωστε να συνηθισει το ενα το αλλο στο περπατημα.. οπως και να εχει παντως ποτε μην τα αφηνεις μονα τους και οταν εισαι κ μπροστα τεραστια προσοχη. Οσο λειπετε εννοειται το ενα σκυλι μεσα και ξεχωριστα απο τις γατες! Με αλλα λογια οτι πειραματα και να εκανα σιγουρα θα χωριζα το σπιτι στα δυο να ειχα το κεφαλι μου ησυχο!