ταξιδι στο IDC 2007

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Τι καραγυφταριο ηταν αυτο;;;;;; ](*,) ](*,)

Να μου λειπει η δοξα.....

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
γιατί ρε συ????

γούστο είχε.

αν η παρέα είναι καλή πιστεύω ότι θα περάσεις πάρα πολύ καλά

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και εγώ έτσι λέω

μια χαρά

είχαν βγάλει και τα καθίσματα να έχουν χώρο , τα σκυλιά μαζί τους , τι άλλο θες???

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ωραια η παρεα ωραιο και το ταξιδι αλλα ειναι αναγκη

να ειναι ολα ανακατα, πραγματα πεταμενα κατω, ρουχα ,σκυλοι, σεντονια,

χαμος στο ισωμα γινεται!

Το καμπινγκ ωραιο , το μαμ στην εξοχη ωραιο αν μπει και λιγη ταξη

θαναι καλυτερα!

( ειμαι λιγο γκαου με την ταξη :oops: :oops: :oops: )

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
το καταλάβαμε :lol: :lol: :lol:

περιμένεις δλδ από άτομα που έχουν ξυλώσει τα καθίσματα απο ενα πούλμαν και το έχουν γεμίσει ντόπερμαν να τακτοποιούν τα ρούχα τους ??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
denis said:
το καταλάβαμε :lol: :lol: :lol:

περιμένεις δλδ από άτομα που έχουν ξυλώσει τα καθίσματα απο ενα πούλμαν και το έχουν γεμίσει ντόπερμαν να τακτοποιούν τα ρούχα τους ??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ απόλυτα με την Gogo!
Το τσιγκαναριο και τη βρώμα δεν την αντέχω με τίποτα! Να μου λείπει το βύσσινο του δρόμου προς τη δόξα!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ναι ναι 8) 8)

ΛΟΙΠΟΝ παιδιά ... τα αρσενικά ντόπερμαν αριστερά - τα θηλυκά δεξιά, κατά σειρά ύψους και ηλικίας ... παρακαλώ το δείπνο θα σερβιριστεί στις 8, και η αμέσως επόμενη ώρα είναι ώρα συμμαζέματος του πούλμαν και σιδερώματος των κουρελόπανων ... για σήμερα θα μας απαγγείλει ένα ωραιότατο ποίημα από αυτά που μόνο αυτός μπορεί να γράψει, ο αγαπητός συνάδελφος εκτροφέας οφτσάρκας :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Ναι ναι 8) 8)

ΛΟΙΠΟΝ παιδιά ... τα αρσενικά ντόπερμαν αριστερά - τα θηλυκά δεξιά, κατά σειρά ύψους και ηλικίας ... παρακαλώ το δείπνο θα σερβιριστεί στις 8, και η αμέσως επόμενη ώρα είναι ώρα συμμαζέματος του πούλμαν και σιδερώματος των κουρελόπανων ... για σήμερα θα μας απαγγείλει ένα ωραιότατο ποίημα από αυτά που μόνο αυτός μπορεί να γράψει, ο αγαπητός συνάδελφος εκτροφέας οφτσάρκας :lol: :lol: :lol:
Γιατί όχι? Καλύτερο είναι αυτό το τουρλουμπουκι?
Κουρελόπανα, άνθρωποι, σκυλιά αχταρμάς! Σκέψου τι θα γίνει εάν όλοι αυτοί φάνε, πιούνε, και βγάλει και ο Οφτσάρκας τα παπούτσια του για να πέσει για ύπνο!
«Αερισμοί» από σκυλους και ανθρώπους, απλυσιά και ποδαρίλα!
Μπλιαχ!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
denis said:
Ναι ναι 8) 8)

:lol: :lol: :lol: φοβερός!!!!!

κοίτα να σου πω.....αν ήταν η rottie on board με μια φωνή θα μπορούσε να το πραγματοποιήσει το παραπάνω σκηνικό.Μια φωνή και ένας πνίχτης,δε χρειάζεται κάτι άλλο :roll:

Μου άρεσε πολύ το όλο σκηνικό αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω δυστυχώς :( Τους θαυμάζω όμως όσους μπορούν και το κάνουν :wink: