Επισης δε μου αρεσει Κ α ν ε ν α απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ γιατι θελω κατι που να δινει ωθηση τη θετικη ενεργεια . πχ Χαρα Αυγη. αυτα ομως ταχουν γνωστες μου...
Μια βοηθεια;
Μια βοηθεια;
Μπυρα!γιατι θελω κατι που να δινει ωθηση τη θετικη ενεργεια .
Μια βοηθεια;
Λέξη! Ξέρω ένα σκύλο που τον φωνάζουν λέξη! Η κάτι σχετικά με το χρώμα της..ηλιαχτίδα ίσως?Επισης δε μου αρεσει Κ α ν ε ν α απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ γιατι θελω κατι που να δινει ωθηση τη θετικη ενεργεια . πχ Χαρα Αυγη. αυτα ομως ταχουν γνωστες μου...
Μια βοηθεια;
Δεν κατάλαβαΠωωωω ρε συ δεν παίζεσαι λέμε... ακόμα εδώ μέσα με την ίδια παράνοια και χωρίς σκύλο..
(ευτυχώς)!!
Μια χαρά μου ακούγεται και το μέλι! Άρα αυτό γιατί να συγχιζει το ζωάκι σ?Μαρεσει παρα πολυ το Λέξη... Ελεγα για το Μέλι/Ελι(Ελλη) αλλα διαβασα οτι ονοματα που θυμιζουν εντολες συγχιζουν τα ζωα.
εαν πεις δικο σου κουταβι αχλαδω θα το σκεφτω φιλε σοβαρααχλαδω
αααααλλο φρουτο
χθες διαβασα οτι τα σκυλια ακουν δυο συλλαβες ή ακουν τη συλλαβη που τονιζεται. δε θυμαμαι ακριβως πως το ελεγε ομως. γιαυτο και το απεριψα, ειναι σαν το Ελι(Ελλη). Δε ξερω, μαλλον εσεις που θα ξερετε καλυτερα εαν κανω λαθος πανω σαυτο.Και το Λεξη μου αρεσε.Μια χαρά μου ακούγεται και το μέλι! Άρα αυτό γιατί να συγχιζει το ζωάκι σ?
πρωτοτυπο ... τα ονοματα με "λ" και "ρ" ειναι ευηχα τελικα.Μπυρα!
Εμενα μου δινει φουλ θετικη ενεργεια!
Look no further![]()
Αα Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο γενικά δεν το έχω πολύ ψάξει με τα ονόματα Αλλά κατά τύχη και το δικό μου σκυλάκι έχει όνομα με δύο συλλαβέςχθες διαβασα οτι τα σκυλια ακουν δυο συλλαβες ή ακουν τη συλλαβη που τονιζεται. δε θυμαμαι ακριβως πως το ελεγε ομως. γιαυτο και το απεριψα, ειναι σαν το Ελι(Ελλη). Δε ξερω, μαλλον εσεις που θα ξερετε καλυτερα εαν κανω λαθος πανω σαυτο.Και το Λεξη μου αρεσε.