της δημιούργησα πρόβλημα με το καπνισμα?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
όταν πέφτει για ύπνο η μικρή πολλές φορές την ακουώ να βαριανασαίνει εγώ καπνίζω μήπως της έκανα κακό?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κόφτο το τσιγάρο, δεν κάνει καλό σε κανένα, ούτε σε σένα, ούτε στο σκύλο. Πρόπερσυ έχασα την καλύτερή μου φίλη από καλπάζοντα καρκίνο πνευμόνων, τέταρτο στάδιο ... ήταν νεώτατη .....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Φιλική συμβουλή πάντα. Στην αρχή όλοι πιστεύουν είναι αήττητοι μέχρι που μια μέρα....:(

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι. Και σε παρακαλώ πολύ μην αντιπαρέρχεσαι το κακό σε σένα. Λες και ακούω τη φιλενάδα μου....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
sara εφ όσον έχεις πείρα από καπνιστές καταλαβαίνεις... αν πραγματικά εχεί πρόβλημα η μικρή μου δεν θα την υποβαλω σε αυτό

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, το ξέρω και ο θάνατός της πριν από περίπου δυο χρόνια με τσάκισε. Ακόμα κλαίω όταν τη θυμάμαι και το κενό που άφησε σε όλους μας είναι φοβερό. Δεν της μιλήσαμε άσχημα ποτέ, ούτε τη βρίσαμε, αλλά της είχαμε πει με πολύ καλό τρόπο να το κόψει. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Προσπάθησε να μπεις σε κάποιο αντικαπνιστικό πρόγραμμα αν μπορείς, βρες πληροφορίες στο ίντερνετ, μίλα στο γιατρό σου, διότι ο θάνατος από το συγκεκριμένο καρκίνο είναι τρομερός και με φοβερούς πόνους. Δες το σαν εξάρτηση από ναρκωτικά που εδώ που τα λέμε είναι, απλώς το τσιγάρο δεν απαγορεύεται. Δεν προσπαθώ να σε τρομάξω, την άλήθεια σου λέω: είχε μεταστάσεις σαν τη Λερναία Ύδρα και στο τέλος δεν την έπιανε ούτε η μορφίνη. Πήγαμε όλοι μας να τρελλαθούμε εκείνη την περίοδο και μετά το θάνατό της. Βρες ένα τρόπο να το κόψεις, σε παρακαλώ.

Όσο για το τι μπορούν να πάθουν τα ζώα ως παθητικοί καπνιστές, ορίστε και οι πληροφορίες:

http://www.livescience.com/animals/070831_pets_smoking.html

Last edited:

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Καλημέρα Elli, φιλική συμβουλή... μην ακούς αυτά που σου λένε! Εαν δεν έχεις κανένα σκυλί τύπου bulldog ή pug που συνηθίζουν να βαριανασαίνουν, πήγαινε το σκυλί σε ένα καλό κτηνίατρο να σου πεί τι πρόβλημα έχει.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλημέρα Elli, φιλική συμβουλή... μην ακούς αυτά που σου λένε! Εαν δεν έχεις κανένα σκυλί τύπου bulldog ή pug που συνηθίζουν να βαριανασαίνουν, πήγαινε το σκυλί σε ένα καλό κτηνίατρο να σου πεί τι πρόβλημα έχει.
Τι να σου πει ο κτηνιατρος αν δεν του πεις εσυ πρωτα τι παρατηρησες?

Για να δουμε οτι ο σκυλος βαριανασαινει πρεπει πρωτα να μειωσουμε καποιους παραγοντες οπως ειναι το τσιγαρο μεσα στον χωρο!Δηλαδη το κοβουμε!Για να αναρωτηθηκε η Ελλη και να ανοιξει κιολας τοπικ σχετικα με αυτο κατι παρατηρησε!

Δεν ξερω υποθεσεις κανω...:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
καλημέρα και πάλι! το έχω παρατηρήσει μόνο όταν έρχεται αγκαλίτσα να κοιμηθεί και όπως κοιμάται και ακούω την ανάσα της κατι μου ακούγεται σαν όπως εχούμε βήχα και ζοριζόμαστε λιγακι...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σιγουρα ειναι απο το περιβαλλον και οχι απο την σταση που παιρνει για να κοιμηθει!Μπορει να την ζοριζει κατι?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
stelio μου μόνο τον καπνό μπορώ να σκεφτώ! θα δω καναδύο μέρες χωρις καθόλου τσιγάρο τι γίνεται και μετα doctor

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
όταν πέφτει για ύπνο η μικρή πολλές φορές την ακουώ να βαριανασαίνει εγώ καπνίζω μήπως της έκανα κακό?
Εχει κάποιο ανάλογο ιστορικό που σε κάνει να φοβάσαι?
Ο γιατρός έχει ακροαστεί ποτε κάτι περίεργο?
Εχει κάνει γενικά ποτε ακτινογραφία?

Μήπως αυτό που λες εσύ βαριανασαίνει είναι απλά ροχαλητό?

Τα σκυλιά μας είναι όντως παθητικοί καπνιστές οποτε καλο είναι ειδικά αν έχουμε σκυλάκια με ανάλογα προβλήματα ή ηλικιωμένα να μην τα ζορίζουμε παρα πάνω με καπνό στο πρόσωπο τους κλπ..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
όχι δεν έχει κανένα ιστορικό είναι απλά παρατήρηση δική μου σαφώς και δεν την αφήνω σε άμεση επαφή με καπνό αλλά ένα δωμάτιο όσο και αν αερίζεται με τους ρυθμούς τους δικούς μου δεν είναι και ότι καλύτερο. ο γιατρός όσες φόρες πήγαμε για εμβόλιο πού πάντα την ακροάζεται δεν μου είπε ποτέ κάτι. εγώ το παρατήρησα εδω και μια βδομάδα σχεδόν και όχι καθημερινά εχουμε εμβόλιο μέσα στη βδομάδα οπότε θα του πω να το κοιτάξει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr