τι ειναι αυτο?

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
καλησπέρα έχουμε βάλει αμπούλα και ανανεώσαμε το κολάρο σκαλιμπορ την παρασκευη πρωι πήγαμε θάλασσα αλλα δεν τον πήγα παραλια ηταν σπιτι απλα κυκλοφορούσε πολυ κουνούπι και έβγαλε ενα σημάδι σαν εκζεμα τι αυτο ρε παιδιά,γαλλικό μπουλντογκ εχω ευχαριστώ

Attachments

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Το κολάρο το βάζουμε 4-5 μερες μετα την αμπούλα αφου το έχουμε
αφήσει εκτός συσκευασίας 2-3 μερες για να εκτονωθεί.
Αυτη η πληγή ειναι στο ιδιο σημείο που ειχε το καρούμπαλο;

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
Το κολάρο το βάζουμε 4-5 μερες μετα την αμπούλα αφου το έχουμε
αφήσει εκτός συσκευασίας 2-3 μερες για να εκτονωθεί.
Αυτη η πληγή ειναι στο ιδιο σημείο που ειχε το καρούμπαλο;
όχι ειναι ακριβός ενα δάχτυλο απο το κολαρο

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Παντως και εμενα πριν καποιες εβδομαδες ειχε βγαλει κατι στο λαιμο της , ειχε περιεγη μυρωδια και ειχε σαν μεγαλο κακαδι , δεν ειχα ξαναδει τετοιο πραγμα (μυριζε κιωλλας) και δεν ειχα ιδεα πως το επαθε.

Τη πηγα στο κτηνιατρο , ισα που το κοιταξε γιατι το ζουδι δεν βαζει κωλο κατω στο γιατρο και μου εδωσε betadine scrub να το πλυνω μεχρι να φυγει το κακαδι και μετα απο πανω αλειφη fucicort 2 φορες την ημερα. Ειχε αρκετη φαγουρα στο σημειο , εκανα τη θεραπεια για καμια βδομαδα και της περασε εντελως μετα απο κανα 10 ημερο

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.671
11.091
Athens
Να ξαναπώ εγώ το άγιο το μπλε το Oxyvet - προσοχή να μην πάει σε μάτι όμως. Το χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες σε καυτηριασμένη από επέμβαση πληγή στο αυτί της Κάρλας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησα με fusicort, με το που άλλαξα σε oxyvet φαίνεται να επιταχύθηκε το στέγνωμα της πληγής. Εντάξει - έχουμε μπλε αυτί αλλά και και κάτι άλλες έξω κυκλοφοράνε με μπλε ή ροζ μαλλί. :p

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
Πήγαμε στην κτηνίατρο και τελικά προήλθε απο το λουρί (σκαλιμπορ) είχε βγάλει στην αρχη ενα σπυρακι το έξυσε η γυναίκα μου και το έκανε πληγή όπως στην φωτογραφία,είπε να βάζουμε φουσικορτ και απ'οτι φαίνεται εξαφανίζεται,γενικά η ρατσα έχει θέμα με το δέρμα αλλεργίες κτλ πρέπει να είμαστε πιο προσεκτική και γενικά καλή φροντίδα.

Nick777

Member
21 Ιουλίου 2017
19
2
53
καλησπέρα και πάλι επαναρχομαι με νέο θέμα ξέρω ότι σας εχω ζαλίσει αλλα τι να κάνω,είχαμε κάτι θεματακια με εξογκοματα και πληγές και ολα πήγαν καλα.τωρα πείτε μου για τροφή σκέφτομαι πολυ σοβαρά να ξεκινήσω μπαρφ δεν πάει άλλο με της κροκέτες δεν τρώει και δίνω υποτίθεται της καλητερες,πείτε μου την αποψη σας για μπαρφ ευχαριστώ

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
καλησπέρα και πάλι επαναρχομαι με νέο θέμα ξέρω ότι σας εχω ζαλίσει αλλα τι να κάνω,είχαμε κάτι θεματακια με εξογκοματα και πληγές και ολα πήγαν καλα.τωρα πείτε μου για τροφή σκέφτομαι πολυ σοβαρά να ξεκινήσω μπαρφ δεν πάει άλλο με της κροκέτες δεν τρώει και δίνω υποτίθεται της καλητερες,πείτε μου την αποψη σας για μπαρφ ευχαριστώ
Για Μπαρφ το φόρουμ έχει πάρα πολλά και χρήσιμα θέματα. Νομίζω θα σε καλύψουν πλήρως.