Ενταξει,μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!
Για οσους δεν γνωριζουν,ο μολοσσος μου ειναι απο πετ σοπ,με προβληματα στους σπονδυλους κ το κεντρικο νευρο,με αποτελεσμα να τρεμουν τα πισω ποδια οταν εχει ενταση.
Στη χθεσινη σκυλοβολτα μας λοιπον,με σταματαει ενας τυπος,πιανουμε σκυλοκουβεντα κ αρχιζει να μου λεει οτι πηρε κουταβι απο τον μπρουνο(ενας τεραστιος μολοσσος,6 χρονων,γνωστος εδω στα Χανια).
Ο μπρουνο δεν γνωριζω ακριβως τι εχει,αλλα τρεμουν τα πισω ποδια του,μενει σε ταρατσα,ειναι ανεκπαιδευτος,κτλ
Ακολουθει ο διαλογος:
εγω:μα πως τον ζευγαρωσαν;αφου εχει θεμα στα ποδια!
αυτος:μα ολοι οι μολοσσοι εχουν...
εγω:λαθος!αν ειναι απο σωστο εκτροφεα,ειναι υγιεστατα σκυλια!
αυτος:μα οσους ρωτησα στα χανια,οι μολοσσοι τρεμουν.να κι εσενα το ιδιο!
εγω:ακριβως γι αυτο δεν τον ζευγαρωνω!τον πηρα απο πετ σοπ!για να βγουν κ τα κουταβια του ετσι;
αυτος:μα πως ξερεις οτι θα βγουν ετσι;
εγω:αφου ειναι κληρονομικο!!
αυτος:ε....δεν ξερω....παντως τον κρατουσαν για να ζευγαρωσει... 9 κουταβια εκαναν.
εγω:τι εννοεις τον κρατουσαν;;;;;;
αυτος:ε,τον στηριζαν λιγο.
εγω:............................................
οταν δεις το κουταβι να εμφανιζει προβλημα,τι θα κανεις;
αυτος:θα δω...
εγω:καλα,μαζευε απο τωρα λεφτα για γιατρους!
αυτος:σιγα,θα τον παω στο χωριο κ αν δεν γαβγιζει,θα τον σκοτωσω!
εγω:εσας πρεπει να σκοτωσουν!αρρωστοι!
αυτος: @#*&
Δεν μπορει να το συλλαβει το μυαλο μου!
Ζευγαρωνουν αρρωστα σκυλια,γνωριζοντας το κ τα κρατανε κιολας!
Εχω κανει κακο στους μολοσσους στα χανια!Ειμαι η μοναδικη που τον κυκλοφορει,τον βλεπουν μεγαλο κ ηρεμο κ ο καθε κομπλεξικος θελει να παρει χωρις να εχει ψαξει τιποτα!
Για οσους δεν γνωριζουν,ο μολοσσος μου ειναι απο πετ σοπ,με προβληματα στους σπονδυλους κ το κεντρικο νευρο,με αποτελεσμα να τρεμουν τα πισω ποδια οταν εχει ενταση.
Στη χθεσινη σκυλοβολτα μας λοιπον,με σταματαει ενας τυπος,πιανουμε σκυλοκουβεντα κ αρχιζει να μου λεει οτι πηρε κουταβι απο τον μπρουνο(ενας τεραστιος μολοσσος,6 χρονων,γνωστος εδω στα Χανια).
Ο μπρουνο δεν γνωριζω ακριβως τι εχει,αλλα τρεμουν τα πισω ποδια του,μενει σε ταρατσα,ειναι ανεκπαιδευτος,κτλ
Ακολουθει ο διαλογος:
εγω:μα πως τον ζευγαρωσαν;αφου εχει θεμα στα ποδια!
αυτος:μα ολοι οι μολοσσοι εχουν...
εγω:λαθος!αν ειναι απο σωστο εκτροφεα,ειναι υγιεστατα σκυλια!
αυτος:μα οσους ρωτησα στα χανια,οι μολοσσοι τρεμουν.να κι εσενα το ιδιο!
εγω:ακριβως γι αυτο δεν τον ζευγαρωνω!τον πηρα απο πετ σοπ!για να βγουν κ τα κουταβια του ετσι;
αυτος:μα πως ξερεις οτι θα βγουν ετσι;
εγω:αφου ειναι κληρονομικο!!
αυτος:ε....δεν ξερω....παντως τον κρατουσαν για να ζευγαρωσει... 9 κουταβια εκαναν.
εγω:τι εννοεις τον κρατουσαν;;;;;;
αυτος:ε,τον στηριζαν λιγο.
εγω:............................................
οταν δεις το κουταβι να εμφανιζει προβλημα,τι θα κανεις;
αυτος:θα δω...
εγω:καλα,μαζευε απο τωρα λεφτα για γιατρους!
αυτος:σιγα,θα τον παω στο χωριο κ αν δεν γαβγιζει,θα τον σκοτωσω!
εγω:εσας πρεπει να σκοτωσουν!αρρωστοι!
αυτος: @#*&
Δεν μπορει να το συλλαβει το μυαλο μου!
Ζευγαρωνουν αρρωστα σκυλια,γνωριζοντας το κ τα κρατανε κιολας!
Εχω κανει κακο στους μολοσσους στα χανια!Ειμαι η μοναδικη που τον κυκλοφορει,τον βλεπουν μεγαλο κ ηρεμο κ ο καθε κομπλεξικος θελει να παρει χωρις να εχει ψαξει τιποτα!