τον κρατουσαν για να ζευγαρωσει

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ενταξει,μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!
Για οσους δεν γνωριζουν,ο μολοσσος μου ειναι απο πετ σοπ,με προβληματα στους σπονδυλους κ το κεντρικο νευρο,με αποτελεσμα να τρεμουν τα πισω ποδια οταν εχει ενταση.

Στη χθεσινη σκυλοβολτα μας λοιπον,με σταματαει ενας τυπος,πιανουμε σκυλοκουβεντα κ αρχιζει να μου λεει οτι πηρε κουταβι απο τον μπρουνο(ενας τεραστιος μολοσσος,6 χρονων,γνωστος εδω στα Χανια).

Ο μπρουνο δεν γνωριζω ακριβως τι εχει,αλλα τρεμουν τα πισω ποδια του,μενει σε ταρατσα,ειναι ανεκπαιδευτος,κτλ

Ακολουθει ο διαλογος:
εγω:μα πως τον ζευγαρωσαν;αφου εχει θεμα στα ποδια!
αυτος:μα ολοι οι μολοσσοι εχουν...
εγω:λαθος!αν ειναι απο σωστο εκτροφεα,ειναι υγιεστατα σκυλια!
αυτος:μα οσους ρωτησα στα χανια,οι μολοσσοι τρεμουν.να κι εσενα το ιδιο!
εγω:ακριβως γι αυτο δεν τον ζευγαρωνω!τον πηρα απο πετ σοπ!για να βγουν κ τα κουταβια του ετσι;
αυτος:μα πως ξερεις οτι θα βγουν ετσι;
εγω:αφου ειναι κληρονομικο!!
αυτος:ε....δεν ξερω....παντως τον κρατουσαν για να ζευγαρωσει... 9 κουταβια εκαναν.
εγω:τι εννοεις τον κρατουσαν;;;;;;
αυτος:ε,τον στηριζαν λιγο.
εγω:............................................
οταν δεις το κουταβι να εμφανιζει προβλημα,τι θα κανεις;
αυτος:θα δω...
εγω:καλα,μαζευε απο τωρα λεφτα για γιατρους!
αυτος:σιγα,θα τον παω στο χωριο κ αν δεν γαβγιζει,θα τον σκοτωσω!
εγω:εσας πρεπει να σκοτωσουν!αρρωστοι!
αυτος: @#*&

Δεν μπορει να το συλλαβει το μυαλο μου!
Ζευγαρωνουν αρρωστα σκυλια,γνωριζοντας το κ τα κρατανε κιολας!

Εχω κανει κακο στους μολοσσους στα χανια!Ειμαι η μοναδικη που τον κυκλοφορει,τον βλεπουν μεγαλο κ ηρεμο κ ο καθε κομπλεξικος θελει να παρει χωρις να εχει ψαξει τιποτα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τραγικό και λυπηρό.

Εσείς εκεί στην Κρήτη έχετε και πιστόλες. Ε, ξέρεις τώρα..καταλάθος..στην Ανάσταση..σε κανά γάμο...ΦΑΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Τραγικό και λυπηρό.

Εσείς εκεί στην Κρήτη έχετε και πιστόλες. Ε, ξέρεις τώρα..καταλάθος..στην Ανάσταση..σε κανά γάμο...ΦΑΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ!
=D> :-\"

edit: το smiley που χειροκροτάει δε "δουλεύει"

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εχω κανει κακο στους μολοσσους στα χανια!Ειμαι η μοναδικη που τον κυκλοφορει,τον βλεπουν μεγαλο κ ηρεμο κ ο καθε κομπλεξικος θελει να παρει χωρις να εχει ψαξει τιποτα!
Τα ιδια περναω και γω με τον Χασκο...ολοι ζητανε κουταβια (στειρωμενος ειναι) και μολις ρωταω τι τα θελουν...ακουω οεριμαγδων τις μ@λ@κιες.......

Τραγικό και λυπηρό.

+1,000,000,000,000,000,000,000

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Παιδεία..σε όλο της το μεγαλείο κ σε όλες τις εκφάνσεις..
τι να πεις..;;; Τραγικός..
κ το χειρότερο..;;;; δεν πρόκειται ποτέ, να αλλάξει μυαλά..!!(αν είχε κ ποτέ του..)

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Πειτε με περιεργο...αλλα εγω ποιο πολυ νευριαζω με κατι τετοιους ''ιδιοκτητες'' σκυλων (και ειναι πααααρα πολλοι...ισως και εδω στο φορουμ κανενας...) παρα με αυτους που βαζουν φωλες...
οι αντιληψεις αλλαζουν με επιμορφωση...η βλακεια ομως οχι...